havacı01
Öğrenci
Dostlar merhaba; canım çok sıkkın, haziran 2015 de iki yıllık tecil sürem doluyormuş ve muhtemelen ağustos celbinde askere gönderileceğim ama ben yüksek lisans yapmak istiyorum, askerlikten yırtmak için DEĞİL akademisyen olmak için bunu istiyorum. ALES ve YDS puanlarım mevcut, ara dönemde bölümüm(havacılık) yüksek lisans açmadığı için başvuru yapamadım, diğer başvuru ise ağustos eylül aylarına denk geliyor
1- 30 haziranda şubeye gitmezsem yani kaçak veya bakaya durumuna düşersem yüksek lisans kaydımı kazansam bile yaptıramam doğru mu?
2- tecili uzatmanın yüksek lisans dışında bir yolu var mı?
3- 30 hazirana yakın bir tarihte 10günlük rapor alsam, askeri şubeye hastaydım gelemedim desem beni ileri tarihteki bir celbe örneğin kasıma atmaları bana bir fayda sağlar mı yüksek lisans açısından?
4- özel üni. ve uzaktan eğitim de dahil olmak üzere yüksek lisansa başlayabileceğim(bölüm farketmez işletme v.s. uyar) en erken tarih nedir?
Yardımcı olursanız çok sevinirim..
1- 30 haziranda şubeye gitmezsem yani kaçak veya bakaya durumuna düşersem yüksek lisans kaydımı kazansam bile yaptıramam doğru mu?
2- tecili uzatmanın yüksek lisans dışında bir yolu var mı?
3- 30 hazirana yakın bir tarihte 10günlük rapor alsam, askeri şubeye hastaydım gelemedim desem beni ileri tarihteki bir celbe örneğin kasıma atmaları bana bir fayda sağlar mı yüksek lisans açısından?
4- özel üni. ve uzaktan eğitim de dahil olmak üzere yüksek lisansa başlayabileceğim(bölüm farketmez işletme v.s. uyar) en erken tarih nedir?
Yardımcı olursanız çok sevinirim..