askerlik tecilim 30 haziranda bitiyor ama yl başvuruları ağustos eylül :/

A

Akademik Forum

Guest
Tecil

Selamlar acil yardimci olabilirmisiniz benim 25 haziranda tecil bitiyor va ağustos celp dönemi kasım askere gidiyorsun deliler bu hafta yuksek lisansa başvurmayı düşünüyorum fakat kesin kayıtlar eylül ayındaymış bu durumda ne olur.

A

Akademik Forum

Guest
hocam askerlik kağıdında hangi tarihe kadar askerlik yönünden ilişiğin olmadığı yazar o zamana kadar yaptırabilirsin. senin kasım ayına kadar vaktin olması lazım kayıt için.

A

Akademik Forum

Guest
İyi günler. Ben şöyle bişey sormak istiyorum. Ben Ağustos celbinde askere gitmek için başvurdum ancak daha sonra ALES sınavına girip beklediğimden çok yüksek puan alıp yukseklisans yapmaya karar verdim , başvuracağım üniversite 11 temmuz da kesin kayıtları yapıyor. Ben şimdi askerliğe basvurmuşken yukseklisans kaydı yaptırıp tekrar tecil ettirebilir miyim?

A

Akademik Forum

Guest
Stress

Merhaba bende yüksek lisansa basvurcam..ama celp donemindeyim. Cuma günü askerlik yerim belli oluyor...temmuz 31e kadar askerlikle ilişkin yok ..okul bana sadece kazandığıma dair belge werse yetrlimi acaba...Ne yapmalıyım

M

mustafa beydili

Guest
askerlık

yıl bası gecesı tecılım bozuluyor sızce askere ne zaman gıderım

O

okulbitse35

Guest
Stresss

Arkadaslar merhaba herkes ayni sorulari sormus ama.benim durum biraz farkli.88 doğumluyum ve 31.12.2017 tecil son.30 yaş doluyor.Aofde 13 14 ocakta sinavim var.sinavlar 10 gune aciklanir.Subatta mezun olabilirsem.Yuksek lisans tecil hakkimi (gec kalmis olsam da ) diplomamla subeye gittigimde yenilerler mi? Cevirmede polis jandarma sıkıntı olur mu bu süreçte ?