ATA-AÖF 2016-2017 Güz Dönemi Final Sınavı Görev Talepleri

ran

Doçent
VP9WGP.png


ATA-AÖF Görevli İşlemleri Sistemi Giriş

Salon Başkanı: 105
Gözetmen: 95
Yedek Gözetmen: 95
Engelli Görevlisi: 105
 

as_paragas

Öğrenci
Görev başvurusuna açık sınav bulunmamaktadır diyor bende, sorun mu var acaba? Hatta görevlendirme sonuçları açıklandı diyor. Anlamadım:(
 

ran

Doçent
Teşekkürler, Hocam, Gazi'deyim, bu sınav hakkında bilgisi olan yok, kaydımı nereye yaptırabilirim.

Ankaraİl Milli Eğitim Müdürü Vefa BardakcıAnkara Milli Eğitim Müdürlüğü Emniyet Mah. İncitaş Cad. Meb Kampüsü İ.blok No: 8 Beşevler Yenimahalle Ankara03122130843

Eğer bu da çözüm olmazsa 444 9 282 arayın.
 
A

Akademik Forum

Guest
Sisteme yeni kayıt olabildim. Ek tercih gibi bir şey olacak mı? Bilgisi olan var mı acaba
 
A

Akademik Forum

Guest
Görevlendirmeler açıklandı mı acaba? Ben de sisteme yeni kayıt olduğum için bilmiyorum ne zaman ve ne şekilde açıklandığını.
Görevli sayfasından da anlayamadım, henüz açıklanmadı mı yoksa görev verilmedi mi diye
 
A

Akademik Forum

Guest
Görevlendirme süreci

Geçen sınav döneminde atatürk açıköğretim sınavlarında bana hiç sınav görevi çıkmadı. Ardından sınavlara bir gün kala bir mesaj geldi. Yedek gözetmen olarak görevlendirildiniz şeklinde. Ösym sınav görevini kabul etmiş olduğum için (eğer burada sınav çıkmış olsaydı ösym görevini kabul etmeyecektim, sınav yerine telefon vb. birşey götüremediğimiz için) onaylamadım ve koordinatörlüğü arayıp iptal etmelerini istedim. Karşıdaki kişi bir daha sınav görevi alamazsınız şeklinde bir uyarıda bulundu. Sonuç bu sınav döneminde de hiç görev çıkmamış. Sistemi ve neye göre atama yapıldığını çözebilmiş değilim. Ayrıca sınava bir gün kala görevlendirme mantığını ve sistemden iptal edememe durumunu anlamış değilim.
 
A

Akademik Forum

Guest
Görev İhmalleri Hakkında Önemli Duyuru
Fakültemiz tarafından gerçekleştirilen sınavların hacimlerinin büyümesi görevli sayısında da ciddi bir artışa sebep olmuştur. Sınav görevlilerinin görev ihmalleri süreç yönetimini olumsuz etkilediğinden dolayı görevini kabul ettikten sonra iade eden, görevine zamanında gelmeyen,sınav günü görev yerinde bulunmayan, sınav kurallarına aykırılık teşkil eden davranışlarda bulunduğu tespit edilen görevlilere ATA-AÖF tarafından yapılacak diğer sınavlarda belirli bir süre görev verilmeyecektir.
 
Üst