Bilgisayar mühendisliği bölümü arkadaşlar öyp puanınız ne alemde?

ofi90

Öğrenci
Merhaba benim puanım yeni düzenlemeyle 0.7 azaldı sizin ne alemde arkadaşlar 77.8 le şansım var mı sizce ???
 

alixsaglam

Öğrenci
81.5 oldu. 0.2 arttı :)
ama geneli daha fazla artmıştır eminim.
o yüzden bu düzenleme hoşuma gitmedi.
diğer bilgisayar mühendisi arkadaşlar da puanlarını ve değişikliğin etkisini paylaşırlar umarım.
 

ofi90

Öğrenci
Alesten kaybettik ne yazık ki keşke lisans derslerine asılacağıma alese asılsaymışım... KPSS gibi bişey oldu diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyoruz
 

anliknefes

Öğrenci
Yaklasik 1.7 puan artti. 79.52 oldu. Ya arkadaslar biliyorsunuz bizde ortalama pek onemli degil.. O yuzden ben ortalama kasmamistim kendimi gelistirmeye calismistim.. Dil artsin derken ales artti oy oy:(
 

anliknefes

Öğrenci
Topu topu 4 kisiyiz galiba :) bizimkiler ozelde calisiyor anlasilan. Bazrn soruorum kendime oglum manyak miyim ben ne diye ugrasiyorum ki gir ozele al bes bin rahat rahat yasa..
 

akademikemre

Öğrenci
Benim de puanım 1 puan kadar düştü. :( Şu an 83.5 gibi birşey. Bu yeni yönetmelik yaktı beni. Çünkü bizim bölümde genellikle bitirme notları düşük, ALES yüksek diye tahmin ediyorum. Dolayısıyla çoğu kişinin puanı artacak.
 

alixsaglam

Öğrenci
Haklısın akademikemre genelinin puanları yükseldi. ne kadar 0.2 puan artsa da benimki, yine de benim için iyi olmadı bu değişiklik.
 

akademikemre

Öğrenci
Benim istediğim yerler geçen sene en son 82 puan civarı kapatmış. Benim puanım 83.5 fakat yeni yönetmelikle puanlar artacak muhtemelen dediğimiz gibi, ayrıca yeni yönetmelik olmasaydı da zaten puanların artacağı öngörülüyordu. Yani tam olarak sınırda sayılırım, bakalım hayırlısı artık.
 

akademikemre

Öğrenci
EMRE , bence sen kesin kazanırsın ;) stres yapma, puanın çok iyi, istediğin yer gelir inş.

İnşallah dediğin gibi olur sağolasın. Ama insan üzülüyor işte, yönetmeliğin değişmesiyle durup dururken dezavantajlı konuma düştük. diğer türlü belki ilk tercihime yerleşecektim ama şimdi olur mu olursa neresi olur belli değil. İzmir'de yaşıyorum ve hayatımda İstanbul'dan uzak bir yere gitmedim :) . Bu nedenle yakın yerler olsun istiyorum ama bakalım nasip artık.
 
Üst