savasdurna
Öğrenci
Tüh be yazdıklarım gitti 
savasdurna yüksek lisans yaptın mı yapıyor musun?
Hayır aslında yeni mezun oldum, şimdi 9 aylık bir oğlum var,eşim öğretmen olduğu için ona bakıyorum arada IELTS çalışıp genişşş rüyalarda dolaşıyorum![]()
Tüh be yazdıklarım gitti![]()
Siz yeniden konuya yazın biz en üst mesajınıza ekleriz.
UyandımYeğenimizi büyütün size iyi rüyalar. Rüyadan uyandığınızda hemen bizimle irtibata geçin size dil konusunda destek olalım.
Ben de dile önem vermeyenlerdenim bir gün kaybedicem farkındayım, henüz kayıp yok ama lazım kesinlikleValla hocam doğaçlama yapmıştım şimdi tam aklımda değil. Ama kısaca, Akademisyen olmak için dil olsa iyi olur ama neden olmazsa olmaz? Bunun Batı'da karşılığı var mıdır? Alanında başarılı olan biri dilden kaybedebilirken, alanında başarısız biri dilden kazanabiliyor, bunun o alana faydası var mıdır? Yoksa uzanamadığımız ciğere mundar mı diyoruz? Sorular,sorular bitmez tükenmez sorular...Bize kalan tek şey Nazım'dan şiirler okumak yaşama dair
Yumdum gözlerimi karanlıkta sen varsın
Yumulu göz kapaklarımın içindesin sevdiceğim(YDS'ciğim yahut)![]()
Ank da iseniz sizi iyi bir hocaya yollayım. Dilediğiniz puanı size aldırmak konusunda iyi bir rehber olsun,hazırlanın geçin bana dua edin, yeğenimizi büyütünValla hocam doğaçlama yapmıştım şimdi tam aklımda değil. Ama kısaca, Akademisyen olmak için dil olsa iyi olur ama neden olmazsa olmaz? Bunun Batı'da karşılığı var mıdır? Alanında başarılı olan biri dilden kaybedebilirken, alanında başarısız biri dilden kazanabiliyor, bunun o alana faydası var mıdır? Yoksa uzanamadığımız ciğere mundar mı diyoruz? Sorular,sorular bitmez tükenmez sorular...Bize kalan tek şey Nazım'dan şiirler okumak yaşama dair
Yumdum gözlerimi karanlıkta sen varsın
Yumulu göz kapaklarımın içindesin sevdiceğim(YDS'ciğim yahut)
- - - Güncellendi - - -
UyandımYDS: 36 (2 yıllık düzensiz bir çalışma ile) ama düzeyim bu rakamdan daha iyi
Son iki aydır IELTS çalışıyorum, sağolsun eşiminde ingilizcesi çok iyi,çok yardımcı oluyor. Tavsiyeleriniz varsa hocam memnuniyetle alabilirim.
Bir gün yazıcam[MENTION=3]Nazmi[/MENTION] hocam siz dil kursuna da gittiniz sanırsamGeçtiniz de
Daha ne olsun hocam, okuyabiliyorsanız, bir gün elbet yazarsınız da inşallah.
[MENTION=21711]savasdurna[/MENTION] hocam dünyaya açılan dil ne yazık ki Türkçe değil, İngilizce. İlk bilinmesi gereken yabancı dil İngilizce.