Bir Üni'ye yüksek lisans kaydı varken başka Üni'ye kayıt??

A

Akademik Forum

Guest
kayıt sıldırmeden kayıt olabılırmıyım

meraba ben simdi yılık myo kazandım orayada kayıt oldum kaydı silmeden besyo bolumune kayıt yaptırabılırmıyım acaba

A

Akademik Forum

Guest
Ön lisans icin kayit taptirdigim bi okula bubyil gitmedim. Dondurmak istedim dondurmadilar. Simdi bu yil sinava girip baska onlisans olan bir yeri istiyorum. Kayidimi sildirmem gerekiyir mu ? Ve sildirmek icin oraya gitmek gerekiyor mu ?

C

cevdet kurum

Guest
unıversıte eskı kaydının sılınmesı mecburımı

arkadaslar gecen yıl unıversıte kaydımı yapmıştım gıtmedım bu yıl baska bı unıversıteye kayıt yaptıracam eskı unıversıtedekı kaydımın slınmesı mecburımı

A

Akademik Forum

Guest
Sorun

Ben üniversite 1 öğrencisiyim universite mi begenmedim kayıt yeni yaptırdım başka üniversiteye kaydımi yapabilir miyim

Gamze

Administrator
Ben üniversite 1 öğrencisiyim universite mi begenmedim kayıt yeni yaptırdım başka üniversiteye kaydımi yapabilir miyim

Lisanstan bahsediyorsunuz sanırım. Başka bir üniversiteye kayıt yapabilmeniz için yeniden sınava girerek başka bir yeri kazanmalısınız. Şu anki kaydolduğunuz üniversiteden de kaydınızı sildirmeniz gerekir.

_handeozdemir

Öğrenci
Arkadaşlar ben geçen sene bir üniversitede 2 yıllık bölüm kazanmıştım. E-devletten kaydımı yaptım ama ne okula gittim ne de derslere falan girdim kaydımı da dondurmadım veya sildirmedim. Ama bu sene başka bir üniversite kazandım bu yılkine gidebilir miyim sorun olur mu acil sorumu yanıtlarsanız sevinirim.