Konuya cevap cer

MERHABA ;

NPG-Nature Methods (IF>32 ) abstracta  (yalnızca abstract  submit edildi  ) editorden cevap geldi , maili bir kez okuduktan sonra Savunma hazırladım (bu introduction dan daha uzun bişi (yani 2-3 sayfa öyle diyeyim) , bissürü formul ve ağır terimler var,ama şimdi bu cevaba bu savunmayı yapmak da ne kadar doğru veya güvenli oldu (telif hakkı/etik/prosedur)  ama yanlış da olmamaıştır tabi..sadece ilk tecrübem)

şöyle demiş (alıntı yapıyorum / ingilizce içerik-başlık ve yazar (ben  gizlendi ama ))

"

Dear Mr (gizlendi) ;

Thank you for your inquiry about submitting your paper entitled "(gizlendi) " to Nature Methods. After examining the work I'm sorry to say that submission to Nature Methods would not be appropriate. 

We do not doubt the technical quality of your work or that it may prove of interest to others working in cancer therapy. However, we think that your work is not suitable for Nature Methods which is devoted to laboratory methods used to investigate basic biological research questions. 

Nevertheless, thank you very much for giving us the opportunity to consider your work. I am sorry that on this occasion we cannot be more positive. 

Sincerely, 

Natalie de Souza, Ph.D.

Chief Editor

Nature Methods 

not hatırlatma : yalnızca abstract submit edilmişti (presubmission),savunma metni gönderildi örnek formulizayonları aktardım (hassasiyet bence belli olmadı,ondan bu cvp)yani bu tam olarak ne demek ,çelişkili 2 cümle görüyorum ,bence formuller olmadığından hassasiyet belli olmadı çok esnekti yoksa laboratuar çalışmalarına adanmışız ,ile kanser araştırmasına dair ilginizin/işinizin ilgisinin kalitesine dair şüphe dıymuyoruz bu bile çelişki değil mi? ilginçç..