valla bunu düşünmek istiyorum ama kendimi skıca eleştirmeye çalışıyorum da şimdi baksanıza üstte "laboratuar araştırmalarına adanmış bir dergiyiz diyor tabii ,temel biyolojik araştırmalar için çalışan bir dergi" ibaresi var ...ama ..kendime dönüp dönüp bakıyorum..
ben zaten laboratuar araştırması olarak yazdım ama şimdi o zamanda bu iyi bir araştırma değil yada , çok mantsıksız mı anlamına geliyor diyorum ..
valla bunu oldukça entellektüel bir dille (savunma metninden ayrı olarak) nazikçe de sordum ama "mantıksız mı demek istediniz" yada kulanışlı değil mi demek istediniz" bunu da ekledim..
- - - Güncellendi - - -
ya şimdi ...derginin IF si de 32.025 filan yani adamlar artist öyle hemen "tamam aslında ben iyi bir alışma yaptım o zaman onlar haksız"
diyemem ki ,kalite ibaresi var tabi ama ...sanki ...laboratuar ile ilgili ibareyi koymuş. buda aslında "çalışmanız süper bişey değil" demek gibi algılıyorum nedense..
- - - Güncellendi - - -
NEYSE YA SİZ HAKLISNIZ SANIRIM ..YANİ SONUÇTA ...TEK LABORATUAR ÇALIŞMASI YAPAN DERGİ BU DEĞİL...
bunyesinde kanser araştırmasına özel veya biyomedikal dergiler de var zaten ..onlara gönersem daha iyi olur belki..yani ama eminim ben ..
"...Nature Methods which is devoted to laboratory methods used to investigate basic biological research questions. "
bu koyu yazılı özellikle altı çizili yarfgı onların bu konuda bilgisi omadığını yada , iyi bir dergi olmadığını ve/veya hiçbir söz/yetki sahibi olmadığını gösteremez. scope a da bakmamıştım zaten çok sadece editoru claire sanders le çok mesajlaştım çok hoş konuşuyordu ..çok sıcak ...yumuşak cümleler ondan yani. ...(psikiyatri direkt uygun değil başkasına gönderin demişti halbuki)