Denizli'de Önerebileceğiniz Yds Kursu

horozigo

Araştırma Görevlisi
Arkadaşlar şu an Yds puanım 60 ve bu puanı 13 Eylül 2015'de aldım. Online kurs denedim, çok da faydasını gördüm ancak şu an netten çalışabilme ortamım yok. Ales'ten yana sıkıntım yok zira çalıştığım iş dolayısıyla sürekli soru çözmek durumundayım, şu an tek sıkıntım, Yds düşük olduğu için ön değerlendirmelere giremiyorum. Öyle 80 veya 85 filan değil, 70 alsam yeter diye düşünüyorum.
Daha önce Murat Eğitim kurumlarının Kpss'nin yanında sırf "kakalamak" için verdiği kursa gitmiştim, rezaletti. Şu an önerebileceğiniz kurs var mıdır?
 

flu

Öğrenci
ben eylül 2015 de 67.5 aldim. yeni dönem kaydımı English Office- Denizli ye yaptım. Murat Hocanın online eğitimini aldım. Faydasını da gördüm. hedefim 80.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
K

Kenan Vardur

Guest
.

Denizli'nin en iyi YDS kursu tartışmasız Ceyhun Hoca'nın olduğu Aydın Lisan'dır.
 

onr_cmck

Öğrenci
YDS konusunda Denizli'de gezmediğim yer kalmadı, forumları da inceledim ama en son kimyada doktora yapacak bir arkadaş Akademik Batı Dilleri'ndeki Hilal hocayı tavsiye etti. iGayet profesyonel görünüyorlar. Bilgi almanızı öneririm
 

anil11

Öğrenci
İzmir Şubesinde eğitim aldım ilk Yds ye kendi çapımda hazırlanmıştım olmadı sonrasında YDS için ilk ve son gittiğim kurs burası oldu memnun kaldım.. Ömer ve Yücel Hocama çok teşekkürler :) Denizli de Akademik Batı Dilleri açılmış. Gidin derim kesinlikle pişman olmazsınız..:)
 

narinnn

Öğrenci
İki sene yds hazırladım, birkaç kurs gezmiştim bir arkadaşım british town cansın hoca dan bahsetti, değişik bir tarzı var sadece çıkmış sorularla çalışıyor, 72,5 aldım.
 

Ozann0

Öğrenci
2017 yds döneminde Eylül ayı itibari ile 4-5 aylık bir maratona girdim Akademik Batı Dilleri ile. Çok yoğun bir dönemim olduğu için açıkçası ayrica yds calismaya vaktim olmuyordu sadece derste ne dinlediysem o. Fakat Hilal Cay Başgelmez sayesinde ezberlemem gereken kelimeler nasıl olduysa zihnime kazındı. Birçok grammer konusunu dinleyerek ve sadece verilen ödevi yaparak hallettim. Yök dil 70 yds 60 aldim. Bu tempoya göre bana gore fazlasiyla yeterli puanlardi. Bu yuzden sistem olarak Akademik bati dillerini oneririm. Sisteme ayak uydurdugunuz sadece soyleneni yaptiginiz surece sorunsuz bir donem gecirirsiniz. Bir de benim vaktim var ekstra calisirim diyorsaniz zaten Hilal hoca ile basaramamaniz imkansiz.
 

yilmazecem

Öğrenci
Paü işletme yüksek lisans öğrencisiyim ve kime bu kursu tavsiye ettiysem asla pişman olmamıştır.. Bu kurs tabikidee Denizli’de bu işin 1 numarası olan Akademik batı dilleri’dir arkadaşlar!! Sıfır ingilizceyle bile HİLAL HOCA yds ve yökdil’de senin hedeflediğin skoru sana aldırır mı? Aldırırrrr.. bunun çokca örnekleri mevcuttur...En başta da ben:) Paü işletme yüksek lisans öğrencisi olmam yolunda benim icin en büyük engel olan dil puanını geçebilmem konusunda büyük emeği ve çabasıyla birlikte Hilal hoca benim icin bambaskadır.. kapıdan girmeniz bunu hissetmek ve buna sizinde inanmanız için yeterlidiirr!! Akademik batı dillerine uğrayın derim... Siz de pişman olmayacaksınız NET :)
 
Üst