nazmi hocam şunu da not edermisin: bu sened dil eğitimi için geçerli gördüğüm üzere. 7. madde de başarılı olamazsak felan diyor. başarılı olmaktan kasıt ne? çünkü dil eğitimi sonrasındaki üds ye de girme hakkımız var sanırım? ben belki o sıra 65 alıcam? anlatabildim mi?
Bu senedi doldurmak mecburi mi? Bizim üniversite böyle birşeyden bahsetmedi.
Arkadaşlar merhaba. Ben seneti yüksek lisansa başlayınca vereceğiz zanneyordum ama şimdi gerçekten kafam çok karıştı... Benim üniversitem de bu konuya dair henüz hiçbir şey söylemedi ki ben en son erşembe görüştüm. Cuma günü de görevlendirme dilekçemi teslim ettim.. Bu senet olayı mecburi mi yoksa üniversite insiyatifinde bir durum mu?? Bilgilendirirseniz çok sevinirim..
YÖK'te öyle söyledi zaten. Sadece 6 aylık mecburi hizmet için.Arkadaşların bu senetten herhangi bi korku beslemesine gerek.Fakültemizden bi hocadan öğrendiğim kadarıyla senetler mecburi hizmet süresini garantilemek için yapılacakmış.Ama hocam seneti imzalarken bunu üniversitenin hangi amaçla imzalattırdığını sormamı istedi.Benim tavsiyemde diğer arkadaşlar seneti imzalarken kendi üniversitelerine bu senedi sorsunlar ne için imzalattırdıklarını...
Arkadaşlara sadece bilgi olsun diye açıklama yaptım.
nazmi hocam mrb ben adıyaman üni. den reşat arıca bizim üniversite 25.000 tl lik senet istiyor bu rakam çok fazla bu sorunu yök ten kimle konuşabiliriz.
2.olarak ben başarısızlık ibaresinin sınavdaki başarısızlık ile ilgisi olmadığı hususunda yök e bi dilekçe yazacam ve yazılı bir şekilde bunun sınavdaki başarısızlık ile ilgili olmadığı yazısını elimde bulundurmak istiyorum bu dilekçeyi yök te kime yazabilirm adres ve kişi adı varsa paylaşırsanız sevinirim
Nazmi hocam ya da bilgisi olan herkes ilgilenebilirseniz sevinirim. Dil eğitimi için imzalanan senetteki mebla kısmına okul neye göre bir rakam yazması gerekiyor. 6 aylık brüt maaş mı yoksa 6 aylık bize ödeyeceği maaş mı ya da ne? Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler...