Mr December
Baş Editör
Şimdi ben üniversiteye evrakları bıraktım üniversite muvafakat isteyecek meb'den. Muvafakat sonucu dil kursuna kadar yetişmezse ben dil kursuna başvuru yapabiliyor muyum?
ÖYP asistanı olmadan dil kursuna başvuramazsınız.
Şimdi ben üniversiteye evrakları bıraktım üniversite muvafakat isteyecek meb'den. Muvafakat sonucu dil kursuna kadar yetişmezse ben dil kursuna başvuru yapabiliyor muyum?
arkadaşlar bir sorunum var, kpds puanım 64 ve şu anda doktora öğrencisiyim, ders aşamasının 1. dönemi bitmek üzere... ben bu durumda öyp ye başvurabilir miyim? atandığım takdirde ayrıca dil kursuna mı gönderecekler beni? yoksa doktoraya başlamanın ön koşulu olarak mı görülüyor 65 puan?
Hayır öyle bir şart yok size cevap verdim diye hatırlıyorum ama..Benim bi sorum olacak. Dil kursunu seçerken ÖYP'ye başvururken belirttiğim dilden mi kurs seçmek zorunayım? Yani ingilizce puanıyla başvursamda dil kursunu almanca seçebilir miyim? Bu konuda bi kısıtlama var mı?
Hayır öyle bir şart yok size cevap verdim diye hatırlıyorum ama..
Tüm puanlar güncellenebilir.bilgisi olanlar acil cevap verebilir mi? biz dil eğitimine gidip döndükten sonra lüsansüstü eğitim için öyp puanımızla tercih yaparken yeni dil puanımızla mı tercih yapacagız yoksa kadroya atandıgımız puanla mı?
Merhabalar hocam bende bir şey sormak istiyorum. Eğer 65 sınırını geçemezsek ÖYP ile ilişiğimiz kesiliyor. Peki ünv.kadrosundanda ilişiğimiz kesiliyor mu, nasıl oluyor ?[/QUO
kadroyla ilişiğiniz kesiliyor...