bende bu sorunun cevabını cok merak ediyorum.nazmi hocam peki dilekçemizi verince ne olacak ben dilekçeyi verdim salı gününe kadar sonuçlancağını söylediler senet işlemleri hemen mi olacak yoksa bayramdan sonraya kalabilir mi? çünkü benim görev yerimle kefiller arası 1600 km yetişmem pek mümkün olamıyacak gibi dil kursuna senetleri daha sonra verme şansımız var mı acaba ?
Hocam şükür ki ÜDS'den 67,5 aldım.ÜDS'den geçerseniz dilekçenizi veriyor ve gitmiyorsunuz.
Akdeniz Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü ÖYP kapsamında değil.Görev istemenize gerek yok hemen sekreterliğinize bildirin, 2. dönem lisansüstü eğitimlere gidebilirsiniz.
Tüm işlemlerle personel dairesi başkanlığı ilgilenir. Ama ilk etapta siz bu dilekçeyi doldurup dekanlığınıza vereceksiniz gerisi ve karar almak onların işidir.nazmi hocam 2010 ve 2011 de dilekçe olayları olmuş, sanırım bu dönem de olacak ama acaba
hangi aşamada, dilekçeyi kime veriyoruz?
ben şuan odtü yü kazandım ve odtünün isteği üzerine; dekanlığımı program hakkında bilgilendirmesi için odtüye iletişim adresi ve faks numarası yolladım
yani ben bu bilgilendirmeden sonra mı dilekçeyi personel işlerine verebiliyorum anlamadım?
Nazmi hocam yolluktan yararlanabiliyor muyuz dile giderken...
Görevlendirmenizi son güne bırakmamak için. Bir çok üni.nin haberi yok dil eğitimi başladıktan sonra görevlendirilmek isterseniz 10 gün geçer görevlendirme alamadığınız için okuldan ayrılamazsınız. Unutmayın memurların il dışına dilekçesiz çıkması yasaktır.
Nazmi hocam dil egitimini kadromun bulunduğu üniversitede alacağım. Yine de mi 39. Madde ile görevlendirilerek mi gideceğim kursa yoksa bir sey yapmama gerek yok mu? Fakültemin personel işleri, rektorlugun personel dairesi ve öyp kurum koordinatörlüğü konu hakkinda benden daha fazla bilgiye sahip değiller