Doçentliğe Başvurunun Önündeki Engel

ozer54

Öğrenci
Hocam eminmisiniz doktora tezim 2016 da bitti. ancak 2017 ve 2018 yıllarında doktora tezimin içinden makaleler yaptım bunlar doktora sonrası araştırmalara girmez bence. çünkü tez içinden içinden üretilmiş.

ran

Doçent
Hocam eminmisiniz doktora tezim 2016 da bitti. ancak 2017 ve 2018 yıllarında doktora tezimin içinden makaleler yaptım bunlar doktora sonrası araştırmalara girmez bence. çünkü tez içinden içinden üretilmiş.

Soruyu kime sorduğunuzu anlayamadım. Son yorum bana ait olduğu için bana dediğinizi varsayarak;

Lisansüstü tezlerden çıkan yayınların hiç bir şekilde doktora sonrasına sayılmayacağını daha önce şurada söylemiştim. Sonra vurgu yapmak adına bir kez de şurada değindim.

ozer54

Öğrenci
Soruyu kime sorduğunuzu anlayamadım. Son yorum bana ait olduğu için bana dediğinizi varsayarak;

Lisansüstü tezlerden çıkan yayınların hiç bir şekilde doktora sonrasına sayılmayacağını daha önce şurada söylemiştim. Sonra vurgu yapmak adına bir kez de şurada değindim.

Bu arada tezden üretilmiş eserler de doktora sonrası yayınlanmış ise doktora sonrası olarak kabul edilir ve sosyal bilimlerde tezden üretilmiş eserler kategorisinde puan alır ve puan alınması zorunlu bir alandır.

yok hocam bu yoruma yorum yaptım

Doçentlik başvuru koşullarında tezlerden üretilmiş yayınlar en fazla 10 puan alır. Asgari 100 puanın 90 puanı doktoradan sonra yapılmış çalışmalardan elde edilmelidir. Bu durumda tezden yapılmış çalışmalarınızı puana saydırabilirsiniz.

Bu alana bir cevap yazın...