Normal
Merhaba hocam,uzantısı .eml olan dosyayı Outlook Express ile Birlikte Aç yaparsanız açılacaktır. Tabi bunun için bilgisayarınızda MS Outlook kurulu olması gerek. Eğer işe yaramazsa .eml olan uzantıyı .mht olarak değiştirerek yine çözüme ulaşabilirsiniz.Ek için de şöyle bir durum var, o "post master, delivery of mail failed" uyarısını genelde mail adresini hatalı yazmışsam aldım şimdiye kadar. Mesela adreste . olması gereken yerde koyulmamış, ben de direk o adresi kopyalayıp yapıştırmışım. Gelen mail "post master, delivery of mail failed"Kolay gelsin .)
Merhaba hocam,
uzantısı .eml olan dosyayı Outlook Express ile Birlikte Aç yaparsanız açılacaktır. Tabi bunun için bilgisayarınızda MS Outlook kurulu olması gerek. Eğer işe yaramazsa .eml olan uzantıyı .mht olarak değiştirerek yine çözüme ulaşabilirsiniz.
Ek için de şöyle bir durum var, o "post master, delivery of mail failed" uyarısını genelde mail adresini hatalı yazmışsam aldım şimdiye kadar. Mesela adreste . olması gereken yerde koyulmamış, ben de direk o adresi kopyalayıp yapıştırmışım. Gelen mail "post master, delivery of mail failed"
Kolay gelsin .)