merhabalar
komut sistemi ile dosya dönüşümü mümkün buna eminim , çünkü linux terminalinde convert [dosya adı] [döşümü yapılmak istenen dosya adı] bu basit komutla oluyordu]
windovsta RENAME diye bir komut var ki bu o demek değil. üstte yazılı olan dönüşüm de aynı işlem aslında sadece masaüstünde yapılıyor ve tamda yazıldığı gibi yeniden adlandırmadan (zaten re-name ) ibaret , yani bu dosyanın formatını değiştirmiyor ,ondan dolayı bu işe yarayan bir işlem değil.
uzantısı .pdf olan bir dosyayı .jpg formatına (yada .eml olan dosyayı da inhiraf vermeden) .mht yapmış olmuyorsunuz aslında ,bu sbeepten bu işlme yapıldıktan sonrada doysa açılmıyor.
2. yorum içinde
NPG-APC waiver bana göre çok ilginç bir açıklama yaptı ,istemde bulundukları formun enstitü tarafından gönderilmesi gerektiği açıklamasını yapınca (ki makale gönderimi için (ama tabi waive işlemi için) bir enstitüde öğrenci olmak gerektiği anlamına geldiğinden , çok ağır eleştirlerde bulundum ben ..yinede
"thanks for your enqury , your quesries sent to related department
as fr as we know there should be no extra requşrement except standard of documentation formattings"
we would like to taking the document from your institution"
açıklaması geldi..
üstteki yargı itibari ile upuzun ve oldukça sert açıklama yapmış olmama rağmen pekala kötü bişey yapmamaş olduğum anlaşılıyor... (biraz ürktüm de yani bu dergi...)
yani pdf den kopyala yapıştır ,bunla ilgili bir sorun olduğunu da sanmıyorum açıkçası alın buraya yazıyorum işte (copy paste) zaten elimle de girdim birdefa neyse ..bu mail gitmedi. ondan öteki birime haber vermek belki iyi olur.
o mail de : TranslationalPsychiatry@nature.com
yani bakın hiçbir hata görünmüyor...