Normal
ben zaten öğrenciyim ki..ben kuralı eleştiriyorum , kendi kendinize çıkarımlar yapıyorsunuz , varsa güzel bir çalışmanız sizde iletişime geçip deneyimleyerek yapsanız olmaz mı?eleştiriler bal gibi okundu , çünkü kendi açıklamları da var , üstte yazan msj bir parçası sadece hepsinde Dear la başlar , Regards gibi bişi ile biter (ki ben bu tarz şeylere çok dikkate ederim) ve dikkate alınmazsa idi zaten niye diğer birime iletilisn denir ki..yani ben kuralları ve kurumları eleştiririm ...insanları değil.. aslında bunlarda fen kültürüdür. gelişmek için eleştiriye ihtiyaç vardır çünkü. sizin düşünceniz size kalsın saygı duyarım ben yalnızca ama dikkate almam...
ben zaten öğrenciyim ki..
ben kuralı eleştiriyorum , kendi kendinize çıkarımlar yapıyorsunuz , varsa güzel bir çalışmanız sizde iletişime geçip deneyimleyerek yapsanız olmaz mı?
eleştiriler bal gibi okundu , çünkü kendi açıklamları da var , üstte yazan msj bir parçası sadece hepsinde Dear la başlar , Regards gibi bişi ile biter (ki ben bu tarz şeylere çok dikkate ederim) ve dikkate alınmazsa idi zaten niye diğer birime iletilisn denir ki..
yani ben kuralları ve kurumları eleştiririm ...insanları değil.. aslında bunlarda fen kültürüdür. gelişmek için eleştiriye ihtiyaç vardır çünkü. sizin düşünceniz size kalsın saygı duyarım ben yalnızca ama dikkate almam...