Normal
Ogrenci olmadiginizi soylemedim zaten, belgeyi siz gonderirseniz kabul edilmeyecegini, okulunuz tarafindan gonderilmesi gerektigini soyledim. Yine de siz gondermek istiyorsaniz kolay gelsin dedim. Kendi dusuncemi belirtmedim, ortada var olan durumu soyledim. Yazdiklarimda herhangi bir yorumlama ya da cikarim yok yani. Yazilanlari dikkatli ve onyargisiz okusaniz siz de anlatilmak isteneni anlayacaksiniz ama neyse.Bahsettiginiz Dear ve Regards durumu da Amerika'nin emaillesme sisteminde defaulttur, yani size ozel bir durum degil, her emailde bulunur. Ulkenin sistemini ve calisma mantigini bildigim icin bunlari yaziyorum ama goruyorum ki onyargilariniz o kadar guclu ki direkt yazilanlari reddetme hali icindesiniz. Neyse benim icin sizin ne dusundugunuzun pek bir onemi yok. Ben yazmaya devam edecegim ki baska okuyacak olanlar da yararlansin. Iyi gunler.Sent from my SM-N920T using Tapatalk
Ogrenci olmadiginizi soylemedim zaten, belgeyi siz gonderirseniz kabul edilmeyecegini, okulunuz tarafindan gonderilmesi gerektigini soyledim. Yine de siz gondermek istiyorsaniz kolay gelsin dedim. Kendi dusuncemi belirtmedim, ortada var olan durumu soyledim. Yazdiklarimda herhangi bir yorumlama ya da cikarim yok yani. Yazilanlari dikkatli ve onyargisiz okusaniz siz de anlatilmak isteneni anlayacaksiniz ama neyse.
Bahsettiginiz Dear ve Regards durumu da Amerika'nin emaillesme sisteminde defaulttur, yani size ozel bir durum degil, her emailde bulunur. Ulkenin sistemini ve calisma mantigini bildigim icin bunlari yaziyorum ama goruyorum ki onyargilariniz o kadar guclu ki direkt yazilanlari reddetme hali icindesiniz.
Neyse benim icin sizin ne dusundugunuzun pek bir onemi yok. Ben yazmaya devam edecegim ki baska okuyacak olanlar da yararlansin. Iyi gunler.
Sent from my SM-N920T using Tapatalk