GRE Subject Tests

Veysel Yahşi

Öğrenci
Merhaba,

Forumda ÖSYM tarafından IELTS'in eşdeğerliliğinin kaldırılmasından sonra TOEFL iBT, CAE, CPE ve PTE sınavları içinden önerilecek en uygun seçeneğin hangisi olacağını tartışırken Editörümüz sidneh bana GRE ve GMAT sınavları ile ilgili bilgimin olup olmadığını sordu ve varsa burada paylaşmamı önerdi. Ben de bu sınavlar ile ilgili bilgim olmadığını ama hafta sonunda araştırarak öğrendiklerimi burada paylaşacağımı söyledim.

Burada GRE Subject Testleri tartışacağız. Aşağıda paylaştığım linkte bu testlerle ilgili detayları bulabileceksiniz. Bu testler henüz üniversiteden mezun olmamış öğrenciler için tasarlanmış. Kendi alanlarındaki bilgi düzeylerini uluslararası düzeyde kanıtlayacak ve gelecekteki eğitimlerinde referans olacak ve üniversitelere kabulde avantaj sağlayacak bu sınavlarla ilgili, her alan için test içeriğinin tanıtımının altında pdf formatında practice exam kitapçığı da sunuluyor.

Konunun uzmanı değilim, ama bu sınavlarla ilgili anlamadığınız bir konu olduğunda bu linkteki bilgileri sizin için inceleyerek konuların daha iyi anlaşılmasını sağlayabilirim.

GRE Subject Tests: About the GRE Subject Tests
 
Üst