selam
ink.bottle geçenlerde bi başlık açtıydı haberinde şöle ibareye yer verdi öyle anlatıyo öyle anlatıyo ki diyo ki bak bak "yaf bunlar ne kadar acımasız ,sanki bursla gitmek için ONLARCA fazla gitmek gerektiğini bilmiyorlar" ink.bottle arkadasımı tenzih ederim tabi zaten cümlenin orijinali de bu değil ama ben öyle heyecan öyle halecanla okuyorum ki o an öyle şaşkınlıktan halecandan sanıyorum ki gre de böyle 100 üzerinden değerlendirilen bir sınavmış biz tabi 85 ve üstü alana kadar can çıkabiliyo bide onlarxa 2x10 desen 100 yapar artar da az olmaz yani işte o an gre nin 700 den fazla puanla ölçüldüğünü unutmuşum tam o an heyecan dan yaf bu arada gre dediğin candır ink dediğin heyecandır...
sevgiler ink.bottle yolunuz açık olsun amerika seyahatinizde bu arada umarım eğreti bir görünüme yer verecek tarzda yazmamışımdır
- - - Güncellendi - - -
ink.... arkadasın cümlesini yanlış yamışım rivayet ediyorum tekrar
ink hazretleri (k.s.) dedi ki "ya bunlar ne kadar acımasız sanki bursla kabul için ONLARCA fazla GRE puanı gerektiğini bilmiyorlar " ravi :belirtilmeyen ilginç ürkünç ve korkunç bir şahsiyet