Hizmet durumu nedir alınma şansım var mı?

Birgörevli

Öğrenci
Merhabalar değerli hocalarım. Açılan bir ilana başvurmak istiyorum. Formda yer alan bir maddeyi çözemedim. Maddede “hizmet durumu (yıl ay gün)” şeklinde bir ifade var. Burayı ne şekilde doldurmak gerekir? Daha önce sadece belli bir süre halk eğitimde çalıştım (5 ay). Konuyla ilgili bilgileriniz varsa lütfen paylaşabilir misiniz? Teşekkürler. Bir de bir kişilik kontenjan açılmış sizce kadronun sahibi var mıdır?
 
Merhaba, hizmet durumu bahsi geçen ilanda belirtilen alanda daha önce tecrübenizin varlığının tespiti için istenen bir bilgidir. Örnek vermek gerekirse "alanında en 2 yıl çalışmak" şartı içeren bir ilanda 5 aylık bir çalışma yeterli olmayacaktır. Ancak ilanda böyle bir şart getirilmemiş ve sadece hizmet durumunuzun( yani alanda çalışma) tespiti için bu bilgi istenmişse "5 ay" yazmanız yeterli olacaktır.
 

Birgörevli

Öğrenci
Teşekkür ederim Serhan bey. Zaten toplamda 5 aylık bir tecrübem var. İlanda da konuyla ilgili herhangi bir şart yok. O zaman sizin dediğiniz gibi yıl ay gün şeklinde değil de toplamını yazacağım.

- - - Güncellendi - - -

Hocam herhangi bir şart yok ilanda. Başvuru formunda yer alan kısmında kafam karıştı. Ama galiba toplam tecrübe süremi yazmam gerekiyormuş
 
Üst