Hocam simdi arayabilirsiniz ben 23:42 de aramisim dilekce verip itiraz etmeliyiz.yarın tekrar arayıp soracagım
Bunca insan girdi bastan soyleseler akademik olana girerdik. Yazik degil mi emeklere?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam simdi arayabilirsiniz ben 23:42 de aramisim dilekce verip itiraz etmeliyiz.yarın tekrar arayıp soracagım
Hocam insallah dediginiz gibidir dun gece cagri merkezini aradigimdan beri cok kotu durumdayim. 6puan kaybim oluyor cunku. Forumda bazi arkadaslarin cagri merkezini aradik boylemis diye yazdigini gorunce ben de inanmamistim arayip ayni seyi duyunca yikildim.Arkadaşlar eğer ielts general kaldırıldıysa tüm akademik alımlar için kaldırılmıştır. Sadece ÖYP için diye saçma bir şey olmaz bu sınavlar doçent olanlar var şu anda, doktoraya başlayan var. Eğer geçen haftaya kadar yayınlanan bir karar olsaydı kesinlikle elimize gelirdi ayrıca şöyle bir çelişki var bu puanın kullanıp kullanılmayacağına ÖSYM karar veriyor geçerlilikleri onlar belirliyor boşuna YÖK'e sorup moralinizi bozuyorsunuz önceden bu karar verme yetkisi YÖK'e aitken 1.5 yıldır ÖSYM alıyor resmi olarak kararları. Bir de şuna bakmak lazım TOEFL'da akademik değil..
Toeic olayını unutmayalım. Yumuşak bir geçiş bekliyoruz. Ama bu geçiş neden ÖYP alımları öncesi oldu ona şaşırdık. ÖSYM bastırmasa YÖK bu kararı almak zorunda kalmazdı.
vahdet hocam ulaşabildiğiniz bir yetkili oldu mu yök iletişim merkezi dışında ? sağlıklı bir bilgi alabildiniz mi acaba ?
Az sonra bir öğle yemeği yiyeceğim. Nazmi Hocamda biliyor. Eğer bilgi alırsam hemen sizlerle paylaşacağım. Görüşmek üzere.
Az sonra bir öğle yemeği yiyeceğim. Nazmi Hocamda biliyor. Eğer bilgi alırsam hemen sizlerle paylaşacağım. Görüşmek üzere.
Afiyet olsun Hocam, yedikleriniz içtikleriniz sizin olsun bize duyduklarınızı anlatın lütfen)
Belli bölümünü yazdım aslında. Sizde okumuşsunuz. Kesinleşince zaten buradan sizlere duyuracağız. http://www.akademikpersonel.org/29546-2013-oyp-kadrolari-zaman-aciklanacak-9.html
Evet ikisi de kabul ediliyor.
hocam ben bişey sormak istiyorum. aralıkta ki öyp için eilts'e hazırlanıyorum ancak genel modülüne başvurmuştum sınava ve dünden beri bir söylenti var artık genelin kabul edimeyecegi akademik modulden girilmesi gerektiği söyleniyor.. yökü aradım ancak kesin bilgi vermiyorlar ne yapmalıyım acaba sizce ?
hocam ben bişey sormak istiyorum. aralıkta ki öyp için eilts'e hazırlanıyorum ancak genel modülüne başvurmuştum sınava ve dünden beri bir söylenti var artık genelin kabul edimeyecegi akademik modulden girilmesi gerektiği söyleniyor.. yökü aradım ancak kesin bilgi vermiyorlar ne yapmalıyım acaba sizce ?
Genele başvurduysanız zaten artık değişmez modülünüz, alabildiğiniz puanı alın moralinizi bozmadan bence. Resmi bir duyuru henüz yok, olduğunda site üzerinden ilan edilecektir. Değişiklik yapılsa bile sınava girmiş kişilerin mağdur edilmeyeceğini düşünmekteyim.
hocam ben o modül değiştirme konusunuda araştırdım ama british council'ı arayıp değiştirebilirsin modülünü dediler adımıza sınav kagıdı düzenlenmediği için değişebilir olduğu söyleniyor