bigthunder
Doçent
hiç notere gidipde ielts sonucunu Türkçeye çeviricez diye tutturdular mı?
birde her başvuru için sürekli notere mi onaylatmalıyız?
hiç notere gidipde ielts sonucunu Türkçeye çeviricez diye tutturdular mı?
Ben fotokopisini çektirdim. Resmi bir kurumdan aslı gibidir damgası vurdurdum, son olarakta yeni eşdeğerlilik tablosunu arkasına zımbaladım. Sorun çıkmadı kabul edildi. Ancak üniversiteden üniversiteye fark edebilir bu durum.
resmi bir kurum derken hangileri mesela?
Ben PTT'den yaptırmıştım bizim aile PTT'ci olduğu için. Diplomama ise başka bir üniversiteden aslı gibidir almıştım. Bence tatlı dil ile sorunca herhangi bir resmi kurum sizi geri çevirmez. Ptt, SGK, İŞ kur, Maliye, hatta muhtarlık.
hocam üniversitem aslı gibidir diye onayladı kabul etmediler bizim üniversitemiz edecek diyorlar
Merhaba benim sorum IELTS sıvanın geçerliliği ile ilgili. 30 Kasım 2013âte IELTS sınavına girdim ve 5 aldım. (O tarihteki eşdeğerliğe göre 60). Dolayısıyla sınavımın geçerlilik süresinin dolmasına bir yıl daha var. Sormak istediğim şu; cari kadro başvurularında bununla ilgili bir sorun yaşar mıyım? Kabul edilmeme ihtimali var mı? Üniversitelerde öğrenci işlerinde çalışan bir çok personel konudan bihaber. ( 14 Şubat 2014âten önceki sınavların hala geçerli olduğundan) Şimdiden cevabınız için çok teşekkür ederim.
Yaşamazsınız, sorun yok süresi dolana kadar kabul ediliyor.