Normal
Evet yazmak zorundayız hocam,Speaking hocaları ve sınavı yapan hocalar Konsolosluk görevlileri ve yabancılar, sınav asistanları genelde Üniversite asistanları.....Speaking sınavı en çok korkulan ama genelde en iyi geçen bölüm oluyor bence IELTS Exam Preparation - IELTS Home sitesine göz attım inanın ,sınav formatını ve sınavda nelerle nasıl karşılaşıcağınızı en iyi anlatan sitelerden bence... keza speaking bölümü olsun writing essay örnekleri olsun bir çok dökümanda mevcut, ekstra olarak toplam 8-10 saatlik bir writing dersi aldım...
Evet yazmak zorundayız hocam,
Speaking hocaları ve sınavı yapan hocalar Konsolosluk görevlileri ve yabancılar, sınav asistanları genelde Üniversite asistanları.....Speaking sınavı en çok korkulan ama genelde en iyi geçen bölüm oluyor bence
IELTS Exam Preparation - IELTS Home sitesine göz attım inanın ,sınav formatını ve sınavda nelerle nasıl karşılaşıcağınızı en iyi anlatan sitelerden bence... keza speaking bölümü olsun writing essay örnekleri olsun bir çok dökümanda mevcut, ekstra olarak toplam 8-10 saatlik bir writing dersi aldım...