Normal
Cevaplar için çok teşekkürler hocam. En çok çekindiğim kısım speaking ve listening, ülkemizde ingilizce eğitiminin dayatılan puanları almaya yönelik kalıplaşmış çalışmalardan ibaret olması ve kağıt üzerinde sorulan belli sayıdaki soruların dogru yanıtlanıp yanıtlanmadığının ölçülmesiyle seviyenin tespit edilmesi, speaking ve listening gibi modüllere uzak kanlınmasına, dogal olarak bu tarz sınavlarda en çok çekinilen konun speaking ve listening modülü olmasına neden olmaktadır ( en azından benim için öyle),Türkiye'de yaygın iki dil okulunda girdiğim seviye tespit sınavında seviyem b1 olarak tespit edildi, iki kursta ıelts için seviyemin biraz daha yükseltilerek en azından b2 seviyesine çıkartıp öyle sınava girmemi önerdiler. Bende ıelts için araştırma yapıyordum ki forumda da daha önce konuyla ilgili bi soru sormuştum, bunun üzerine sizin paylaşımınız benim için yeterli derecede aydınlatıcı oldu. Son olarak kursun bana vermiş olduğu tavsiye ile ilgili yorumunuzu almak isterim, siz ne önerirsiniz hocam ?
Cevaplar için çok teşekkürler hocam. En çok çekindiğim kısım speaking ve listening, ülkemizde ingilizce eğitiminin dayatılan puanları almaya yönelik kalıplaşmış çalışmalardan ibaret olması ve kağıt üzerinde sorulan belli sayıdaki soruların dogru yanıtlanıp yanıtlanmadığının ölçülmesiyle seviyenin tespit edilmesi, speaking ve listening gibi modüllere uzak kanlınmasına, dogal olarak bu tarz sınavlarda en çok çekinilen konun speaking ve listening modülü olmasına neden olmaktadır ( en azından benim için öyle),
Türkiye'de yaygın iki dil okulunda girdiğim seviye tespit sınavında seviyem b1 olarak tespit edildi, iki kursta ıelts için seviyemin biraz daha yükseltilerek en azından b2 seviyesine çıkartıp öyle sınava girmemi önerdiler. Bende ıelts için araştırma yapıyordum ki forumda da daha önce konuyla ilgili bi soru sormuştum, bunun üzerine sizin paylaşımınız benim için yeterli derecede aydınlatıcı oldu. Son olarak kursun bana vermiş olduğu tavsiye ile ilgili yorumunuzu almak isterim, siz ne önerirsiniz hocam ?