İstanbul Aydın Üniversitesi MYO öğretim görevliliği çalışma şartları

seyzen

Öğrenci
istanbul aydın üniversitesi ile ilgili forumda bahsedilenler genel olarak vakıf üniversiteleri için bahsedilen kötü şartların da ötesinde. güncel şartlarla da bu konuda bilgilendirebilecek biri var mıdır? belli ki ders yükü fazla ama ders olmadığında odada oturup tezin için çalışma imkanı oluyor mu? bir de maaş durumu nedir? söylendiği gibi vakıf üniversitelerinde söylenen maaşı reddedip pazarlık yapabilmek gibi bir inisiyatifimiz var mı? teşekkür ederim bilgilendireceklere.
 

fenx

Öğrenci
Genel olarak bölüm başkanlığına gelen işler önce Arş. Gör.'lere sonra Öğr. Gör. arasında paylaştırılır. Özel üniversite olması dolayısıyla öğrenci ile ilişkiler birçok zaman zorlayabilir. Öğrenci not ister sen vermek istemezsin kağıdı kötüdür ama bir şekilde puanlar dengelenir. İdari işler haricinde üniversitenin kendi iç sisteminden de işler gelir. Mesela internet sitesine veri girilmesi, varsa Tübitak projelerini yürütmek gibi.
 

NuriHasret

Öğrenci
İstanbul Aydın Üniversitesi çalışma şartları en ağır ve kötü olan üniversiteler arasında ülke çapında birinci olduğu bilinmektedir. Yol ve yemek verilmemektedir. Hiç bir zaman iş sözleşmenizdeki tek bir görev ile yapılan işiniz sınırlı kalmamakta, ek görevler her zaman dayatılmaktadır. Ek görevleri kabul etmediğiniz takdirde mobbing üst seviyededir. Emeklilik, evlilik, askerlik, ölüm ve mahkeme yolu dışında kıdem tazminatı almak imkansızdır. MYO öğrenci seviyesi vasatın altındadır. Çarpım tablosu bilmeyen ve alfabeyi kullanamayan öğrenciler ne yazıkki bulunmaktadır. Personel hareketliliği en hızlı olan, kartlı giriş çıkış sistemi yanında kartlı derse giriş sistemi olan, aynı zamanda fakülte bölümleri dahil her yıl bölüm başkanı değişen program ve bölümler bulunmaktadır. Ajan öğrenci ve personeller tarafından hareketleriniz doğru yada yanlış olarak sürekli bilgi toplanmaktadır. Kafe ve açık alanlarda oturmanız ile fotoğraflarınız gizli olarak çekilmekte, mütevelli heyetine sunulmaktadır. Proje merkezi ile yürüttüğünüz çalışmalarınız var ise ve mesai saatleriniz içerisinde ise fikir ve proje sizinde olsa ücret verilmez.
 
Üst