arkadaslar bu olayı ben de anlamadım yabancı dıller yuksek okulu kayıt var dıyor ama hııbcr yerde buna dair duyuru yok.ne yapacagız sımdı bız?ona göre adanadan yola cıkacagım ama oyp koordinatorlugune ulasılamıyor
geçen dönem 78,154 ile girdim ben itüye. dil eğitimimi aldım.çok da memnun kaldım.son üds em 81.25 birol hoca var okutmanlar arasında işin piri inş.denk gelirde dersinize girer.başarılar diliyorum gönlünüzce olur umarım
İTÜ'de dil eğitimi alan arkadaşlar lütfen bizi bilgilendirebilirler mi? Hocaların yaklaşımları nasıl, ulaşım nasıl, Maçka'da mı olacak eğitim, oralarda apart bulma olasılığımız nedir? gibi başlıca sorularımıza cevap verirseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler.
- - - Güncellendi - - -
Bizi bilgilendirecek kimse yok mu?
Ben eğitimin Maçka'da yapıldığını biliyorum ama tabi Türkiye burası değişebilir, Maçka'da apart bulmak zor olsa gerek ama merkezi bir yer olduğu için beşiktaş ya da fatih civarında bulabilirsiniz.
Ben eğitimin Maçka'da yapıldığını biliyorum ama tabi Türkiye burası değişebilir, Maçka'da apart bulmak zor olsa gerek ama merkezi bir yer olduğu için beşiktaş ya da fatih civarında bulabilirsiniz.