İstanbulda Yds için kurs tavsiyesi istiyorum?

tunahan.89

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar yds hazırlık için istanbulda kurs arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir?

Tavsiyem İstanbul Lisan merkezidir. 2 yıl önce yds ye kendi çabalarımla hazırlandım fakat beklediğim puan gelmedi. Geçen yıl ilm de hazırlandım sınava hocaları sağolsunlar çok ilgiliydiler. Hedefime ulaşmam için onlarda ellerinden geleni yaptı. Gidip görüş derim.
 

demsarac

Öğrenci
yıllarca çeşitli kurslarda eğitim alan birisi olarak kesinlikle KADIKÖY DİLFEM diyorum. Oradaki Mustafa hoca çok iyi. Grameri çok iyi anlatıyor. Hiç çalışmasanız bile 50'yi geçmeniz muhtemel. Hoca bu işin piri. Ben kendimden örnek vereyim kursa yazılmadan YDS'den 30 yapmıştım. 2015 İlkbahar YDS zor olmasına rağmen 66.25 yaptım. YDS den önce 2 ay ön hazırlık yaptırdılar. ardından YDS eğitimi başladı. 5 ay gibi bir süre devam eden bu kursun çok faydasını gördüm. Bağlaçlar üzerinde oldukça fazla duruluyor. Verdikleri kaynaklar çok fazla. Sizi hırslandıracak bir tarz geliştirmişler. Motivasyonunuzu sürekli arttırıyorlar. Velhasıl bu kursu deneyin.
 

duçe

Öğrenci
Ben tekrar Bakırköy Dilko'yu tercih ettim. Başka bir threadde ayrıntılı yazmıştım tekrarlamayayım o yüzden ama gerçek anlamda çok çok iyiler. Bu sınavda 25 net artırdım ama hedef 80 malesef o yüzden Ekimde açılacak 150 saatlik programlarına tekrar yazıldım şiddetle tavsiye ederim.
İsmail Değirmenci ismini bir araştırmanızı tavsiye ederim.
 

mustafa643

Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar. Ben bugün kadiköy de bazı kursları gezdim. İzlenimlerimi paylaşmak istiyorum.
1. Dilfem : ilk olarak buraya gittim. Ortamı hiç hoşuma gitmedi soğuk geldi bana in cin top oynuyordu resmen binada. İlgilenen abladan da hiç hoşlanmadım çok soğuktu. 60 saat yds hazırlık 800 tl. 120 saat yds kursu 1400. toplamda 2200 hesap çıkardılar.
2. Akın : En çok hoşuma giden yerdi. Zaten önceden ismini duymuştum tavsiye de almıştım. Durumum biraz kötü olduğu için 260 saatlik kursu önerdiler. Ders başı 10 tl peşin fiyatı. 11 tl taksitli fiyatı. Peşin üzerinden konuşursak 2600 hesap çıkardılar. YDS.net den size üyelik veriyorlar kaçırdığınız dersleri izleyebiliyorsunuz.
Olumsuz tarafı öncelikle fiyatın yüksek olması ve sınıf mevcutlar hakkında 35-40 a kadar çıkabilir demeleri idi.
3.Dilko : Allah razı olsun orda ki abla bayağı ilgilendi. Burada hoşuma gitmedi desem yalan olur :) 60 saatlik ön hazırlık ve 100 saatlik yds kursu 2000 tl.
4. İLM: En saçma yerdi. abla bize yds den önce ön hazırlık için kurs tarihlerine baktı. Ön hazırlık kursu 7.5 ay :) yani yds kursu alamadan yds sınavı geçmiş oluyor.Baktım orda ki abladan bize hayır yok direk çıktım :)

Genel olarak özetlemeye çalıştım. Benim seviyem kötü olduğu için fiyatlar ve ders saatleri biraz fazla olmuş olabilir. Ama hala nereye gideceğime karar veremedim :)
 

merrveee

Öğrenci
merhaba istanbul gaziosmanpaşada 5D ENGISH CENTER YABANCI DİLLER MERKEZİne gitmenizi tavsıye ederim. disiplinli ve pratik bilgiler kazanacagınız bır kurumdur. uygun fıyatlarlıdır. bana cok faydası oldu hedefım 65 iken 75 ile başarı sağladım. hocalar cok ilgili, bol tekrarlı ve bol soru çözümlü ders işleyişleri süper faydalı bır program oldu
 

ceyhunn_

Öğrenci
Ben ilm ye Toefl için gitmiştim memnun kaldım yds sınıfı arkadaşlarlada bazen sohbet ediyorduk onlarda memnun olduklarını söylüyorlardı tavsiye ederim gidip görüşmende fayda var.
 
A

Akademik Forum

Guest
Dilko mu kaç kaç yds hikaye

Dilko da öss hocaları giriyor Hoca kendi söyledi zaten 80 biz bile alamıyoruz diye. kayıtta atıp tutuyorlar yok şu kadar öğrenci bu kadar sınıf var. Bilmem ne. Hikaye yani. ancak tense sorularını yaparsınız. gitmeyin derim. öss sorularını yaptırıyorlar derste. Sonra YDS de boru gibi çıkıyor.
 
YDS de başarısı oldukça yuksek olan kurum olan İstanbul Lisan Merkezini önermek istiyorum size. Uzmanlasmis kadrosu, deneyimli hocalariyla egitiminden ben cok memnun kaldim. YDS den ilk 46.25 almistim. ILM de YDS kursu aldiktan sonra 82.5 puan aldim. bu basarimin ortagi ILM. hepinize siddetle tavsiye ederim. tesekkurler ILM..
 
kesinlikle Istanbul Lisan Merkezini tavsiye ediyorum. genel ingilizce icin kayit yaptirdim cok memnun kaldim ve YDS icin kayit yaptirdim. YDS den 80 puan aldim. bana cok yardimci oldular.kuruma da hocalarima cok tesekkurler
 

fatihaslan

Öğrenci
merhaba ben gecen donem YDS sinavina girdim ve girmeden once sizin gibi cok arastirma yaptim. tavsiyeler uzerine Istanbul Lisan Merkezine gittim ve YDS den 85 puan alarak hedefime ulastim. ben hocalarimdan da kurstan da cok memnun kaldim. hocalar YDS konusnda cok tecrubeliydi. kendi kaynaklarini kullaniyorlar. exstradan cok fazla deneme sinavi yapiyorlar. herkese ILM yi tavsiye ederim. umarim sizde memnun kalirsiniz.
 

caner33

Öğrenci
arkadaşlar yds de bana göre en iyi 2 yabancı dil kurumu var birincisi akın dil ikincisi istanbul lisan merkezi ikiside gerek hocalarıyla gerekse kurum olarak çok ilgili ve deneyimli kurumlar. Aralarındaki tek fark akın dilin sınıfları biraz daha kalabalık ama sınıflarıda ona göre daha büyük ve geniş. Bu dediğim tabi ki yds için geçerli diğer akademik sınavlar ve 2.dil eğitimlerinde kurumların kalite sıralaması değişir ama yds kesinlikle bu iki isim önder.
 

yağmurlu1

Öğrenci
Tavsiye üzerine gelmiştim. Akademik Batı Dillerinin en az söylenildiği kadar iyi ve kaliteli bir eğitim eğitim kurumu olduğunu gördüm. Başta hocam olmak üzere tüm kuruma teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
Üst