itünün dil okulu tam olarak nerde yerini yazar mısınız? ben eğer İstanbul da olursam ok meydanında kalıcam ve yol mesafesi çok oluyor mu merak ediyorum.
İTÜ dil eğitiminde mükemmel. ben de 75 puanla girdim. ilk iki tercihim boğaziçi ve marmara idi ancak gelmedi. iyi ki gelmemiş diyorum..
merhaba hocam. bizim zamanımızdaki kontenjanı net hatırlamıyorum ama en az 120 diyeyim. O dönemdeki puanlar 73-78 arasıydı. marmaraya 75 ile giremedim.İTÜ çok iyi dil eğitiminde. bunu rahatlıkla söyleyebilirim.öncelikle daha önce yerleşen birini bulduğumuz için şanslıyız bence hocam sizin zamanınızda kontenjan kaçtı acaba bilginiz var mı?bir de bu puan aralığı yani 75 civarı yaygın mıydı?bilgilendirirseniz çok sevinirim.şimdiden teşekürler
merhaba hocam. bizim zamanımızdaki kontenjanı net hatırlamıyorum ama en az 120 diyeyim. O dönemdeki puanlar 73-78 arasıydı. marmaraya 75 ile giremedim.İTÜ çok iyi dil eğitiminde. bunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Rica ederimteşekkür ederim hocam.
Hayırlısı olsun bende oradayım. umarım dil meselesini halledip yollarımıza kaldığımız yerden devam ederizKimse kazanmadımı İTÜ yu ses seda yok kimseden
Herhangi bir evrak gerekmiyor.biz 25 martta sınava gitmiştik. tanışma toplantısı oldu. onlar ilk gün size görevlendirme yazısı verecek.o belge İTÜ ye görevlendirme ile geldiğinizi belirten bir belge. o belgeyi kadronuzun olduğu üniversiteye kargo ile göndereceksiniz.merhaba arkadaşlar ben de İTÜ'yü kazandım 75 puanla. Arkadaşımızın söylediği gibi seviye tespit sınavı online olarak yapılacakmış. Pazartesi tanışma toplantısıyla birlikte dersler başlayacakmış. Peki İTÜ'ye giderken herhangi bir evrak götürecek miyiz? Bu konuda bilgisi olan var mı?