İTÜ Dil Eğitim Merkezi Özelinde ÖYP Dil Eğitimin Değerlendirilmesi

resimmm

Öğrenci
itünün dil okulu tam olarak nerde yerini yazar mısınız? ben eğer İstanbul da olursam ok meydanında kalıcam ve yol mesafesi çok oluyor mu merak ediyorum.

orta123

Öğrenci
İTÜ dil eğitiminde mükemmel. ben de 75 puanla girdim. ilk iki tercihim boğaziçi ve marmara idi ancak gelmedi. iyi ki gelmemiş diyorum..

öncelikle daha önce yerleşen birini bulduğumuz için şanslıyız bence:D hocam sizin zamanınızda kontenjan kaçtı acaba bilginiz var mı?bir de bu puan aralığı yani 75 civarı yaygın mıydı?bilgilendirirseniz çok sevinirim.şimdiden teşekürler

öncelikle daha önce yerleşen birini bulduğumuz için şanslıyız bence:D hocam sizin zamanınızda kontenjan kaçtı acaba bilginiz var mı?bir de bu puan aralığı yani 75 civarı yaygın mıydı?bilgilendirirseniz çok sevinirim.şimdiden teşekürler
merhaba hocam. bizim zamanımızdaki kontenjanı net hatırlamıyorum ama en az 120 diyeyim. O dönemdeki puanlar 73-78 arasıydı. marmaraya 75 ile giremedim.İTÜ çok iyi dil eğitiminde. bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

İTÜ dil eğitiminde çok iyi. tereddütlerle başladım ama hoca kadrosu gerçekten çok iyiydi. birol hoca koordinatör ve iyi organize ediyor. hocalar çok destek oluyor. başarılar.

gamzetas

Öğrenci
Dil merkezinden memnun olmayan ve üniversitesini değiştirmek isteyen arkadaşlar lütfen bana ulaşabilir mi ? (Çukurova Üni.yi isteyenler için)

resimmm

Öğrenci
Arkadaslar cuma günü hem tanışma hem de seviye tespit sınavı var muhtemelen bamissinizdir unv. Sitesine ama yinede belki bakmayan olur haberiniz olsun

samets61

Öğrenci
cuma günkü seviye tespit ve tanışma toplantısı iptal seviye tespit online tanışma toplantısı ve kitap dağıtımı ptesi 8:45-9:45 arasında olacakmş, bir arkadaşım orayı kazandı mail gelmiş.

cigdemasil

Öğrenci
merhaba arkadaşlar ben de İTÜ'yü kazandım 75 puanla. Arkadaşımızın söylediği gibi seviye tespit sınavı online olarak yapılacakmış. Pazartesi tanışma toplantısıyla birlikte dersler başlayacakmış. Peki İTÜ'ye giderken herhangi bir evrak götürecek miyiz? Bu konuda bilgisi olan var mı?

ttbbss

Öğrenci
'' İTÜ'ye Hoşgeldiniz,

İletişim bilgileriniz 2 saat önce elimize ulaşığı için daha önce sizlerle irtibat kuramadım.

Aldığımız telefonlar gösteriyor ki Yabancı Diller Yüksekokulunun web sitesinde ilan ettiğimiz Seviye Tespit Sınavına katılım, bizler kadar sizleri de sıkıştıran takvim yüzünden düşük olacak. Bu nedenle, sınavı online olarak yapmaya karar verdik. Seviye Tespit Sınavını, ayrıntılarını yarın bildireceğim şekilde online olarak yapacağız.

Tanışma toplantısı ve kitap teslimlerini 10 Mart Pazartesi 08.45-9.45 arasında yaptıktan sonra derslere başlayacağız.

İyi akşamlar ''

Birol hocanın maili bu şekilde... bilginize...

merhaba arkadaşlar ben de İTÜ'yü kazandım 75 puanla. Arkadaşımızın söylediği gibi seviye tespit sınavı online olarak yapılacakmış. Pazartesi tanışma toplantısıyla birlikte dersler başlayacakmış. Peki İTÜ'ye giderken herhangi bir evrak götürecek miyiz? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Herhangi bir evrak gerekmiyor.biz 25 martta sınava gitmiştik. tanışma toplantısı oldu. onlar ilk gün size görevlendirme yazısı verecek.o belge İTÜ ye görevlendirme ile geldiğinizi belirten bir belge. o belgeyi kadronuzun olduğu üniversiteye kargo ile göndereceksiniz.

Son düzenleme: