Merhabalar;Ben Çağdaş Akademi Kurucusu Pınar GÜÇ...Bende siz gibi az önce yazınızı okuduktan sonra bu siteye kayıt oldum.Çünkü anladım ki ortada fazlaca bir merak var....Bunları gidermek için buradayım...Söylediklerinize teker teker cevap vermek isterim.Akademik Batı Dilleri için demişsiniz ki şöyle iyi böyle iyi,alakası yok....Evet oldukça iyi oldukları için 84 yılından beri bu sektörün duayenlerinden...Döneminde 3000 öğrenciye sahip bir kurumdan bahsediyoruz!!!!Sayısız dekanlar,rektörler,hocalar yetiştiren bir kurumdan bahsediyoruz...Durup bir düşünmekte fayda var derim...Ancak Kurum tüm haklarıyla 2018 yılı itibariyle kurum EROL GÜÇ'ten Bursa'dan başka bir BEYEFENDİLERE (çok saygı duyduğum ve izni olmadığı için adını paylaşamadığım)devir olmuştur.. Kendileri Bursa,Manisa,Denizli ve İzmir'e giriş yapmışlardır.Ayrıca 1998-2018 yılları arasında az önce hakaretlerle bahsettiğiniz EŞİM FIRAT GÜÇ hem Kurumun ,ortağı,hem Şirket Müdürü,hem de Milli Eğitim Kurucu Temsilcisi olarak kurum sahibi olduğu bir yerde, görevinden kovulması söz konusu değildir..Çünkü kendisi AMCASI EROL GÜÇ'LE beraber uzun yıllar çalıştığı için kuruma daha fazla verimli olamayacağını,bir diğer sebep olarak da 2016 yılı itibariyle ÇAĞDAŞ AKADEMİ yi eşinin işlettiğini ve etik olmadığı için yeni yönetimle konuşup danışmanlık yaparak ama öğrenci ofisinde yer alamayacağını bildirmiştir.Yine SİZ demişsiniz ki AKIN DİL VE ÖNDER HOCA....AHMET AKIN'DA aynı şekilde bu işin duayenlerindendir ve saygım sonsuzdur.İZMİR'DE YDS-YÖKDİL-AKADEMİK İNGİLİZCE alanında gidebileceğiniz naçizane 3 kurum vardır. 1- AKIN DİL 2- ÖNDER HOCA 3- ÇAĞDAŞ AKADEMİ...ÖNDER HOCA ile de söyleyeceklerim kendisini hiç tanımıyor olmama rağmen inanılmaz saygı duyuyorum.Çünkü ciddi bir sabır örneği benim için...Yani özet olarak sizin de dediğiniz gibi bu isimlerle haklı rekabet etmek benim içinde gurur kaynağı...Şimdi ben sizin yerinizde olsam gelir Çağdaş Akademiye derim ki zamanında beni mağdur ettiniz.(Ki biz sizi ismen tanıyamadık.)Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum...Böylelikle hem biz sizin gül cemalinizi görmüş oluruz, sizde varsa mağduriyetinizi gidermiş olursunuz...Aklında başka bir sorusu olan var ise cevaplamaya hazırım...;kurum telefonlarından 7/24 bizlere ulaşabilirsiniz...Saygılarımla;
- - - Güncellendi - - -
Hepinizi bilgilendirmek için size bu yazıyı yazmak istiyorum. Hatta bu yazıyı yazmak için buraya bugün üye oldum. İlk önce akademik batı dillerine gittim. Yukarıda yazmışlar ya şöyle iyi böyle iyi diye. söylenilenle hiç alakası yok. Orada dersler genelde çeviri üzerine gidiyor. YDS notum 26.25 oldu. Oraya devam ederken ben ayrıca YDS kursuna gitmek istiyorum burada bir önder hocayı çok duydum birde akını acaba hangisine gitsem dedim. Orada çalışan fırat güç diye biri bana bu kurumların ikisi de iğrenç ikisinden de bize o kadar çok öğrenci geliyor ki anlatamam dedi. Sen çağdaş akademiye git dedi bana. Gittim görüştüm pınar diye biriyle. sürekli Önder hocayı kötülüyor akını kötülüyor. Onları şikayet ettik onların tabelaları inecek akının sınıfları kalabalık olduğu için milli eğitime şikayet ettim. Önder hocayı da şikayet ettik göreceksiniz onların tabelaları inecek deyip duruyor. Sonra aradan birkaç hafta geçti bize çağdaş akademiyi tavsiye eden Fırat güç onu çağdaşta gördük. aslında Çağdaş akademide çalışan Pınar güçün eşi. o kadar yalancılar ki. çok ama çok ucuz bir fiyata gittik. o dönem önder hoca 2100 tl akın 2400 tl idi. biz oraya 600 liraya gittik. aslında kimi ne kadar tutturabildiseler öyle almışlar. Ucuz diye oraya gittik. Eğitimleri sıfır. Sonradan anladık bunu ama iş işten çoktan geçmiş oldu. Sınıfımız 11-12 kişiydi. Aralarından sadece bir tanesi 51.25 aldı. Ben ise 7 ay sadece 30 aldım. Sizleri bilgilendirmek için yazdım. Akının derslerine de katıldım. Önder hocanın derslerine de girdim. Akında beni rahatsız eden şey Ahmet Akının kitabını almış okuyor hoca. Sınıfla alakası yok. Bide kayıttaki kız beni yeterince irite etti. Kararım Önder hocadan yana oldu. Gayet memnunum. Bu yazıyı yazarken gerçekleri yazdığımı tüm içtenliğimle söyleyebilirim. YDS işinde hocanın önemli rolü olduğu gibi bireysel çalışmanın da inanılmaz önemli olduğunu bilen biriyim. Sadece rekabetin bile düzgün yapılması gerektiğine inanıyorum. o fırat güç hem akademik batı dillerinde çalışıyor hemde oraya gelen öğrenciyi çağdaş akademiye yönlendiriyor. Benimde hatam o adama inanıp oraya gitmek oldu.
Merhabalar;Ben Çağdaş Akademi Kurucusu Pınar GÜÇ...Bende siz gibi az önce yazınızı okuduktan sonra bu siteye kayıt oldum.Çünkü anladım ki ortada fazlaca bir merak var....Bunları gidermek için buradayım...Söylediklerinize teker teker cevap vermek isterim.Akademik Batı Dilleri için demişsiniz ki şöyle iyi böyle iyi,alakası yok....Evet oldukça iyi oldukları için 84 yılından beri bu sektörün duayenlerinden...Döneminde 3000 öğrenciye sahip bir kurumdan bahsediyoruz!!!!Sayısız dekanlar,rektörler,hocalar yetiştiren bir kurumdan bahsediyoruz...Durup bir düşünmekte fayda var derim...Ancak Kurum tüm haklarıyla 2018 yılı itibariyle kurum EROL GÜÇ'ten Bursa'dan başka bir BEYEFENDİLERE (çok saygı duyduğum ve izni olmadığı için adını paylaşamadığım)devir olmuştur.. Kendileri Bursa,Manisa,Denizli ve İzmir'e giriş yapmışlardır.Ayrıca 1998-2018 yılları arasında az önce hakaretlerle bahsettiğiniz EŞİM FIRAT GÜÇ hem Kurumun ,ortağı,hem Şirket Müdürü,hem de Milli Eğitim Kurucu Temsilcisi olarak kurum sahibi olduğu bir yerde, görevinden kovulması söz konusu değildir..Çünkü kendisi AMCASI EROL GÜÇ'LE beraber uzun yıllar çalıştığı için kuruma daha fazla verimli olamayacağını,bir diğer sebep olarak da 2016 yılı itibariyle ÇAĞDAŞ AKADEMİ yi eşinin işlettiğini ve etik olmadığı için yeni yönetimle konuşup danışmanlık yaparak ama öğrenci ofisinde yer alamayacağını bildirmiştir.Yine SİZ demişsiniz ki AKIN DİL VE ÖNDER HOCA....AHMET AKIN'DA aynı şekilde bu işin duayenlerindendir ve saygım sonsuzdur.İZMİR'DE YDS-YÖKDİL-AKADEMİK İNGİLİZCE alanında gidebileceğiniz naçizane 3 kurum vardır. 1- AKIN DİL 2- ÖNDER HOCA 3- ÇAĞDAŞ AKADEMİ...ÖNDER HOCA ile de söyleyeceklerim kendisini hiç tanımıyor olmama rağmen inanılmaz saygı duyuyorum.Çünkü ciddi bir sabır örneği benim için...Yani özet olarak sizin de dediğiniz gibi bu isimlerle haklı rekabet etmek benim içinde gurur kaynağı...Şimdi ben sizin yerinizde olsam gelir Çağdaş Akademiye derim ki zamanında beni mağdur ettiniz.(Ki biz sizi ismen tanıyamadık.)Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum...Böylelikle hem biz sizin gül cemalinizi görmüş oluruz, sizde varsa mağduriyetinizi gidermiş olursunuz...Aklında başka bir sorusu olan var ise cevaplamaya hazırım...;kurum telefonlarından 7/24 bizlere ulaşabilirsiniz...Saygılarımla;
- - - Güncellendi - - -
aisetumturk merhabalar, şuan Akademik Batı Dillerinde öğrenciyim.Yazınızı okuduktan sonra ilk derse gittiğimde gözlemledim.Dediğiniz isimde bir çalışanı yok kurumun, sonrasında bizimle ilgilenen Cemile Hanımla görüştüm Fırat isminde bir bey geçtiğimiz yıllarda çalışıyormuş sonrasında sizin anlattığınız durum ortaya çıkınca işine son vermişler. Buraya kadar mağduriyetinize üzüldüm gerçekten. Ama eğitim konusunda kurumun sonun kadar arkasındayım.Daha önce yaşadığım şehirde de gitmiştim kursa. Kıyas bile yapamam şuan ki kurumla.Bir ayımız bitti ve baya yol katettiğimin, öğrendiğimin farkındayım. YDS konusundaysa derse katılmadım ama arkadaşım o kursta ondan aldığım dönütler olumlu. Ama yds ile ilgili yorumu sınavdan sonra kendisi yapar diye düşünüyorum.