Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
Kadro Dereceleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="elcordobes" data-source="post: 48633" data-attributes="member: 5458"><p>Ben bugun çok ilginç birşeyle karşılaştım biz aynı bölüme 2 kişi atandık. Atama için koştururken teklif emirleri elime geçti, incelerken birşeyi fark ettim diğer arkadaşın kadrosu 4. derece idi benimki ise 7. derece bunu ordakilere sorduğumda kadro yoktur ondan öyle yapılmıştır dendi bana biraz saçma geldi tecrübeden derseniz diğer arkadaş 23 yaşında. Sonra ödeme ile ilgili bi değer var orda ona 6ya1 bana ise 7ye4 yazıyordu. Bunuda sorduğumda bir tablo çıkardılar tabloya baktım 6ya 1 ile 7 ye 4 aynı değere karşılık geliyor ama genede bu 4 ile 7 meselesi kafamı karıştırdı çok.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="elcordobes, post: 48633, member: 5458"] Ben bugun çok ilginç birşeyle karşılaştım biz aynı bölüme 2 kişi atandık. Atama için koştururken teklif emirleri elime geçti, incelerken birşeyi fark ettim diğer arkadaşın kadrosu 4. derece idi benimki ise 7. derece bunu ordakilere sorduğumda kadro yoktur ondan öyle yapılmıştır dendi bana biraz saçma geldi tecrübeden derseniz diğer arkadaş 23 yaşında. Sonra ödeme ile ilgili bi değer var orda ona 6ya1 bana ise 7ye4 yazıyordu. Bunuda sorduğumda bir tablo çıkardılar tabloya baktım 6ya 1 ile 7 ye 4 aynı değere karşılık geliyor ama genede bu 4 ile 7 meselesi kafamı karıştırdı çok. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
Kadro Dereceleri