Arkadaşlar; YÖK'ün üniversiteler için uygun gördüğü bilgilendirme (!) yazısı; Ekli dosyayı görüntüle 5565
Arkadaşlar; YÖK'ün üniversiteler için uygun gördüğü bilgilendirme (!) yazısı; Ekli dosyayı görüntüle 5565
Ingiltere'de master 1 sene ama ne kadar verimli hic arastirdiniz mi acaba? Oturdugunuz yerden "Aaa orda bir seneymis, demek ki olabiliyormus" demek ne kadar kolay. Doktora 3 yil olacakmis bir de. 3 yilda doktorayi cok guzel bitirirsiniz emin olun. Klavye basinda sallamak ne kadar kolay ya.
Ekli dosyayı görüntüle 5566Link açılmıyor.
Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Değerli hocam.. ben 2014 yılında başladım tez aşamasındayım. şu an benim 1 yılım mı kalmış oluyor. yoksa 3 yılım daha da mı var ?
İlgili yönetmeliğin araştırma görevlilerinin görevlendirme süresine ne gibi bir etkisi oldu ? Öğrencilik süreleri 2016-2017 güz dönemi itibarıyla uygulanmaya başlayarak ilk dönem olarak kabul edildi tüm öğrenciler için. Buna göre araştırma görevlilerinin görevlendirme süreleri de yeniden başlatılmış oldu ?
Araştırma görevlilerinin süresi etkilenmedi, öğrencilik süresi ile ilgili bağlantısı bulunmuyor dediler. Azami süreler eğitime göre hesaplanmıyormuş.
Hocam, yakında istifa ediyorum, istifa edince öğrenciliğe devam etmeyi düşünüyorum. Bu durumda ilk dönem uygulamasından yaralanabilir miyim?
Öğrenciliğiniz yararlanır, bu sene en baştan başladı.