serkanbastemir
Öğrenci
üniversite dil merkezleri hakkında yapılan yorumlara inancım azaldı.çünkü bu iş subjektif.marmaraya gidip memnun olanlar azımsanmayacak kadar çok.o nedenle neresi gelirse gelsin kişsel gayret belirleyici faktör olacak...
üniversite dil merkezleri hakkında yapılan yorumlara inancım azaldı.çünkü bu iş subjektif.marmaraya gidip memnun olanlar azımsanmayacak kadar çok.o nedenle neresi gelirse gelsin kişsel gayret belirleyici faktör olacak...
Arkadaşlar marmaraya giden hiç mi olmadi.... Eğitimi nasil eğitim hangi kampüste veriliyor? Eğitim saatleri kaçti?
Merhaba arkadaslar sbs sınavının ne zaman saat kacta olacagına daır bir fikriniz varmı?
Bencede çok teşekürler paylaşım için peki 67.75 alan kişi nasıl eğitim alıyor marmarada bu durumdaMerhaba Arkadaşlar
Bu yıl Marmara Üniversitesine yerleşen ÖYP Araştırma Görevlileri için İstatistikler;
En Yüksek ÖYP Puanı: 88.538
En Düşük ÖYP Puanı: 75.684
Ortalama ÖYP Puanı: 80.123
En Yüksek Dil Puanı: 67.75
En Düşük Dil Puanı: 22.5
Ortalama Dil Puanı: 50.0
Yerleşen 50 kişiden 15'i Marmara Üniversitesi mezunu. Demek ki eğitimin güzel olduğunu biliyorlar ki tercih etmişler
Bencede çok teşekürler paylaşım için peki 67.75 alan kişi nasıl eğitim alıyor marmarada bu durumda
63,75 olcak o ya yanlıs yazmısım kusuruma bakmayın
Orada ufak bir hata yapılmış olabilir bu istatistikler nereden alınmış hocam?
Yerleşen 50 kişiden 15'i Marmara Üniversitesi mezunu. Demek ki eğitimin güzel olduğunu biliyorlar ki tercih etmişler