Marmara Üniversitesi Lisansüstü Başvuruda Yöksis

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar sorunun tek çözümü YÖK, YÖK bilgi işlem dairesi başkanlığını aradım beni üniversitemin öğrenci işlerini telefona vermemi söyledi aradan 15-20 dakikalık bir zaman geçti ve sorunumu çözdüler, sanırım sistem yeni ve bazı üniversiteler bunu bilmiyor, bilmedikleri için diploma puanımızı veya GANO'muzu sisteme girmiyorlar, hiç öğrenci işleriyle uğraşmayın direkt YÖK'Ü arayın.

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar mesele tamamen okulunuzun öğrenci işleriyle ilgili. Siz konunun üzerine gitmedikçe kimse çözmek için bir adım atmıyor. Başvurmak isteyenler okullarının öğrenci işleri daire başkanlığına gitsin. 7. Döneme kadar not ortalamalarının sisteme girilmesini istesin. Ben birkaç gündür aynı problemle uğraşıyorum. İlk problemi açıkladığımda sistemimiz farklı olduğu için yapamayız dediler, diğer üniversitelerin bunu yaptığı onların da yapması gerektiğini söyleyip epey direttikten sonra sorun çözülebildi. Eğer balıkesir üniversitesinden başvurmak isteyenler varsa sorun şuan halloldu.

A

Akademik Forum

Guest
iyi akşamlar. Marmara Üniversitesi yüksek lisans programına başvuru yaptım. başvurum onaylandı. fakat bugün baktığımda başvuru bulunmamaktadır yazıyor. mülaka giriş belgesinin çıktısını almamaıştım henüz. sistemde de görünmüyor. böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu.

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar ben lisansımı bitirdim ve yüksek lisansa başvuracağım. Ancak başvuru sırasında üniversite bilgilerimi Yöksis'ten yükleyince lisansın yanında yüksek lisans diye bir sekme de geliyor. Yüksek lisansın yanında da aynı lisans ortalamam filan var. Bunu anlayamadım. Yardımcı olursanız çok makbule geçer.

Şu anda ben de aynı sorunu yaşıyorum. ÖSYM sistemindeki yöksis bılgılerım doğru, marmara doğru alamıyor bilgileri şaka gibi. Başvuruya son ıkı gün kalmasına rağmen böyle sorunlar yaşanması :(

A

Akademik Forum

Guest
Şu anda ben de aynı sorunu yaşıyorum. ÖSYM sistemindeki yöksis bılgılerım doğru, marmara doğru alamıyor bilgileri şaka gibi. Başvuruya son ıkı gün kalmasına rağmen böyle sorunlar yaşanması :(

Merhabalar. Aynı sorunu ben de yaşıyordum. Öğrenci işlerine geçici mezuniyet belgesi için gerekli belgeleri verip durumu anlatırsanız ve notlarınızın tamamı da girilmişse ortalamanızı YÖKSİS'e kaydedebiliyorlar.