Mülakatsız Yüksek Lisans Öğrencisi Alan Üniversiteler

irmcskn

Ordinaryüs Profesör Doktor
Erzurumda mulakat almiyor. Dil
Barajida yok. Malatyanin dil baraji 50 diye biliyordum. Mulakati yok. Sanirim
%60 ales %30 dil %10 ortalama aliyordu. Alan disi da alim yapiyor kimi bolumde.. Sakarya nin 50 dil sarti var ve %50 ales %50 ortalama aliyor diyenniliyorum. Yuksek lisans yonetmelikleri kolay degismiyor. Degissede simdiye belli olurdu. Muhtemelen bi cogu aynidir. Eskisehirdrki unvleri degerlendirebilirsiniz.

M

Matu

Guest
Ben de merak ettim halen var mı acaba?
Çalışıyorum mülakat ve sınavlara girmek sıkıntı benim için.

paradoxus

Öğrenci
Konu açmadan tarayayım dedim ve bu başlığı bulmuşken sormak isterim bilen arkadaşlara; 2014 itibariyle mülakat yapmayan üniversiteleri sıralayalım mı?

1- Osmangazi
2- Atatürk

Şimdilik bildiklerim bunlar. hepsini inceleme fırsatım olmadı. Sizlerde katkı sunarsanız sevinirim.

ahmedoff

Profesör
Konu açmadan tarayayım dedim ve bu başlığı bulmuşken sormak isterim bilen arkadaşlara; 2014 itibariyle mülakat yapmayan üniversiteleri sıralayalım mı?

1- Osmangazi
2- Atatürk

Şimdilik bildiklerim bunlar. hepsini inceleme fırsatım olmadı. Sizlerde katkı sunarsanız sevinirim.

+ Ondokuz Mayıs Üniversitesi

paradoxus

Öğrenci
Teşekkürler ahmedoff hocam.

O zaman güncelleyeyim listeyi:

1- Osmangazi üniversitesi
2- Atatürk üniversitesi
3- Ondokuzmayıs üniversitesi

paradoxus

Öğrenci
Teşekkürler arkadaşlar.

O zaman tekrar güncelleyeyim listeyi:

2- Atatürk üniversitesi
4- Sakarya üniversitesi
5- Adıyaman üniversitesi

A

Akademik Forum

Guest
Trakya üniversitesi sosyal bilimler enstitüsü mülakatsız alıyor ingilizce de istemiyor.

paradoxus

Öğrenci
Son haliyle güncelleyelim arkadaşlar. Teşekkürler.

2- Atatürk üniversitesi
4- Sakarya üniversitesi
5- Adıyaman üniversitesi
6- Trakya üniversitesi

paradoxus

Öğrenci
Hocam bugün face'de paylaştım https://www.facebook.com/oyp.arastirma.gorevlisi alttaki gönderilere bakar mısınız orda da yorumlar var ;)

Tamam Nazmi hocam bir bakıp güncelleme yapayım. Arkadaşlara güvenip araştırmıyorum tek tek.
Mağduriyet doğurmaması için okuyan tüm arkadaşlarım kendileri teyit etsinler lütfen.

- - - Güncellendi - - -

Son haliyle güncelledim arkadaşlar. Teşekkürler.

(Mağduriyet doğurmaması için kendiniz teyit edin , araştırın arkadaşlar. Tek tek araştırmadan sizden gelen bilgiler doğrultusunda güncelliyorum. Yanlışlık varsa düzeltmem için uyarın lütfen.)

2- Atatürk üniversitesi
4- Sakarya üniversitesi
5- Adıyaman üniversitesi
6- Trakya üniversitesi
7- Selçuk üniversitesi
8- Çanakkale onsekiz mart üniversitesi
9- Gaziosmanpaşa üniversitesi
10-Dicle üniversitesi
11-Niğde üniversitesi

A

Akademik Forum

Guest
Dicle Üniversitesi sosyal bilimler enstitüsü mülakatsiz alıyor. En azindan gecen sene öyle almisti :)

R

REDOSHEAT

Guest
Sakarya mülakat yapıyor, bazı bölümlerde bilimsel değerlendirme de yapıyor. En azından müh.için