Hocam merhaba,
ben 28 yaşında Türkiye nin büyük firmalarından birinde Finans müdür yardımcılığı yapmaktayım son 2 senedir. bundan öncede 2,5 yıllık bankacılık tecrübem vardı. 2 yıllık İstanbul üniversitesi muhasebe üzerinde dgs ile Zonguldak işletme okudum. lisede ticaret lisesi idi. Anlayacağınız bu sektörün içinden geliyorum. Herkes gibi hayalim üniversitede ders vermek idi. Fakat üds, Zonguldak ta ki hoyratlıklar filan derken diploma ortalamsı düşükgeldi o yüzden araştırma görevliliğini pek düşünemiyorum. Fakat sizin sayenizde myo larda şansım olduğunu gördüm. Fakat bazı sıkıntılar var benim için; (bu arada ingilizcem de var yurt dışı tecrübemde var.); öncelikle
*** İstanbul da ki üniversitelerde çalışmak zorundayım. Tüm hayatım bu şehirde kurulu... Şimdi bu kriterler ışığında
1- okul ortalamam 70 puana denk geliyor (2,90-3 arası);bu durumda myo öğretim gör. için alesden sizce en makul kaç almam gerekir ? (70 barajını biliyorum)
2- Gerçekten torpil yapmayı düşünmüyorum bu şekilde girme şansım yok mudur ?
3- Maaş özel de ve kamu da ne kadara gelir ?
4- Çalışma şartları nasıldır ? mobing var mıdır ? Sistemin en altı mı olmuş oluruz.
5- Yoksis.gov tr de ki ilanları hiç anlayamıyorum. örnek bir myo öğr. gör. ilanı gönderir misiniz?
Hocam biliyorum emri vaki gibi sorular sordum hakkınızı helal edin. Cevaplarsanız cok makbule geçer.