Nevşehir HBÜ Atama Bekleyenler

YSFDN

Öğrenci
Yusuf hocam fakülteyle görüştünüz mü hiç

Fakülteyle değil bölüm başkanıyla görüştüm 1 ay önce. Rektörün çok yoğun olduğundan bahsetti, elinden gelen birşey olursa yapacağını söyledi. Bir de 2 hafta önce personel daire işleri başkanıyla görüştüm. Az bir işlemin kaldığından bashetmişti. Ancak soruşturma tamamlanalı epey bir süre geçti. Sizler hangi bölümler için bekliyorsunuz ve süreçlerinizi yazar mısınız?
Benim
Evrak teslim 9 Ocak
Soruşturma tamamlanıp ünive yollanması 7 Nisan

K

Kmlgrlş

Guest
Benim evrak teslim 30 Aralık güvenlik soruşturması 28 Nisan bitti sağlık hizmetleri MYO ben personel daire ile dün konuştum bekleyen çok kişi var bizde bilmiyoruz ne zaman sonuçlanır dediler

A

Akademik Forum

Guest
6 ocak evrak teslim
7 nisan soruşturma sonucu sanırım
Bir bilgi yok

A

Akademik Forum

Guest
Fakülteyle değil bölüm başkanıyla görüştüm 1 ay önce. Rektörün çok yoğun olduğundan bahsetti, elinden gelen birşey olursa yapacağını söyledi. Bir de 2 hafta önce personel daire işleri başkanıyla görüştüm. Az bir işlemin kaldığından bashetmişti. Ancak soruşturma tamamlanalı epey bir süre geçti. Sizler hangi bölümler için bekliyorsunuz ve süreçlerinizi yazar mısınız?
Benim
Evrak teslim 9 Ocak

Ben personel daireye de ulaşamıyorum. Kaç aydır aradığım numaradan aradığımda telefon sürekli çalmasına rağmen açan yok.

A

Akademik Forum

Guest
Benim
Evrak teslim 9 Ocak

Benim kamu yönetimi. Aralık başında belgelerimi teslim ettim. Sonrasında geçtiğimiz aya kadar personel daireyi aradığımda soruşturmam sonuçlanmamıştı. Şimdi ulaşamıyorum telefon boşa çalıyo. Açıkçası artık çok yoruldum. Hiç bir bilgi alamadığım gibi artık olumlu olacağına dair ümidim de tükeniyor.

A

Akademik Forum

Guest
En az on kişi bekletiliyor bu şekilde. İdari personel olarak atananlar da bekletiliyorsa sayı çok daha fazla. O yüzden umutsuz olmamak gerekiyor.Ancak vakit geötikçde de insan yıpranıyor tabi.

K

Kmlgrlş

Guest
Bence de umutsuz olmayın arkadaşlar sadece çok şansız bir dönemdeyiz sanırım rektör bütün atama dosyalarını tamamlayıp öyle işlemleri başlatacak bu yüzden de iş uzuyor ayrıca kendisi yeni atandığı için bir çok aktivitede toplantıda bulunuyor buda bizim süreci uzatıyor biraz daha sabır aramaktan vazgeçmeyin

A

Akademik Forum

Guest
Okulu arayan yok mu hiç? Üniversite bugün duyuru yapmış akademik personel ilanı. Bizi ne içi beklettiklerini hala açıklamıyorlar. Bir cevap alabilen yok mu?

K

Kmlgrls

Guest
Ben bugün konuştum personel daire hiç bir bilgi yok dedi hala hiç atama yapılan da olmamış rektör bey geleli neyi bekliyor acaba anlamadım

K

Kmlgrls

Guest
Hiç kimse bir şey yazmaz oldu ataması olan yada durumdan haberi olan var mı?yapacak bir çözümü olan?? bana iki ay sonra BİMER den rektörlük cevabı geldi "atama işlemleri devam ediyor" diye yazmışlar

A

Akademik Forum

Guest
Hala ses yok bana da Bimer'den aynı yanıt geldi. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamak mümkün değil. Bu kadar beklemenin hiçbir izahı yapılmıyor. YOK'ü ve Başbakanlığı aradım. Yapabileceğimiz birşeyy yok mahkemeye verebilirsiniz dediler.

A

atama

Guest
atama

Ocakta belgelerimi teslim ettim sürekli arıyorum fakat sürekli işlemler devam ediyor diyorlar.. Gerçekten tükendim. Mimarlik bölümündeyim. İmza atmak niye bukadar uzun sürer anlayamıyorum sorun nerede acaba.