Nevşehir HBÜ Atama Bekleyenler

K

Kmlgrls

Guest
Beni perşembe günü aradılar süren bir davam vardı onun sonuçlanıp sonuçlanmadığını sordular mahkemenin kasıma ertelendiğini söyledim evrak istediler ertelendiğine dair bende gidip elden teslim ettim bu yüzden mi atamanın beklediğini sordum bilmiyoruz dediler neden açıklama yapılmıyor diye sordum hiçbir şey söyleyemeyiz dediler bu neyin gizliliği anlamadım (bu arada dava hastaya yanlış ilaç veren hemşire arkadaşlarımın sorumlusu ben olduğum için iki yıldır sürüyor )

A

Akademik Forum

Guest
Beni perşembe günü aradılar süren bir davam vardı onun sonuçlanıp sonuçlanmadığını sordular mahkemenin kasıma ertelendiğini söyledim evrak istediler ertelendiğine dair bende gidip elden teslim ettim bu yüzden mi atamanın beklediğini sordum bilmiyoruz dediler neden açıklama yapılmıyor diye sordum hiçbir şey söyleyemeyiz dediler bu neyin gizliliği anlamadım (bu arada dava hastaya yanlış ilaç veren hemşire arkadaşlarımın sorumlusu ben olduğum için iki yıldır sürüyor )

Atamaların yapılma durumu ile ilgili bir şey söylediler mi

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar buradaki herkes yökün açtığı öncelikli alanlar daki kadrolara mı başvurdu? Yoksa üniversitenin kendi açtığı kadrolara başvuran da var mı ?

A

Akademik Forum

Guest
atama

yök ile konuştum arkadaşlar 1 yıl içinde imza atılması gerekiyor dediler. Yoksa hakkınız ölüyor gibisinden konuştular. Eski rektör döneminde açılmış kadrolar olduğu için sanırım bizi almamaya çalışıyorlar. Dilekçelere cevap da vermiyorlar. Evrak numarasını da söylemiyorlar. Gizlenen bir şeyler olduğunu düşünüyorum.

A

Akademik Forum

Guest
Hiçbir yönetmelikte,mevzuatta ya da kanunda öyle bir ibare yok. Boş yere canınızı sıkmayın arkadaşlar. Mevcut üniversite yönetimi o karakterde değil. Olmayacak olsa arayıp söylerler. Bu tarz şeylere itibar edip canınızı sıkmayın.

K

Kmlgrls

Guest
Ben de sadece kendi adamlarını (akp li) alacaklarını duydum artık bütün umudumu yitirdim burda olupda atanan kimse var mı Acaba

A

Akademik Forum

Guest
hala daha atama bekleyen kaç kişi var acaba ? onaylanan var mı sistemde var görünüyor.

K

Kmlgrls

Guest
Ben 21.11.2016 tarihli ilanla alımı kazanmıştım 24 nisanda güvenlik soruşturması bitti o günden beri bekleme deyim