Öğretim Görevlisi Başka Bir Üniversitede Lisansüstü Eğitimi Yapabilir mi?

nen

Öğrenci
Ben doktora icin izin isini de halletim hatta doktorayi da bitirdim. Genelgenin bir ornegini ve gerekceleri yazip verince yumusadilar. Bununla ilgili elimdeki belgeleri sizinle paylasabilirim.

nen

Öğrenci

Nilşan

Öğrenci
Acil: Doktora İzni! Hocam merhaba, aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum. Öğretim Görevlisi olarak çalışıyorum, ancak bulunduğum ilde doktora programı olmadığı için il dışında başka bir üniversitede yapıyorum. İzin problemi yaşıyorum. Yök'ten istediğiniz 16.03.2007 tarih B.30.0.A-GNS.0.00.00.05/08 -1268-6983 sayılı genelgeyi paylaşabileceğinizi söylemişsiniz, paylaşabilir misiniz? bu genelgeyi yök'ün hangi biriminden istediniz ve kurumunuza vermiş olduğunuz dilekçenin örneğini paylaşabilirmisiniz?

hilaloz

Öğrenci
hocam bende aynı sıkıntıları yaşamaya başladım. genelgenin örneğini nasıl paylaşabilirsiniz acaba??

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Bir çözüm bulabildiniz mi?

- - - Güncellendi - - -

Ben doktora icin izin isini de halletim hatta doktorayi da bitirdim. Genelgenin bir ornegini ve gerekceleri yazip verince yumusadilar. Bununla ilgili elimdeki belgeleri sizinle paylasabilirim.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Bununla ilgili elinizdeki belgeleri paylaşır mısınız? Özelden mesaj attım çok teşekkürler.

pinko_34

Öğrenci
Ekli dosyayı görüntüle 6002
Çok soran oluyor, ben de ilgilenemiyorum.

- - - Güncellendi - - -

Ekli dosyayı görüntüle 6004

Bir hocamız bunu düzenlemiş yollamıştı bana çok uzun zaman önce, belki işinize yarayabilir.

hocam bende ızın sorunu yasıyorum doktora yapıyorum baska okulda malesefki yıllık ıznımden kullanmaya mecbur bırakıldım. ne tatıl yapabılıyorum ne de baska bır program :( doktora bıtene kadar ne yapıcam bılmıyorum

İ

İ.K.

Guest
Öğretim görevlisi kadrosunun ve doktora eğitiminin farklı şehirlerde olması

Merhaba hocam, ben de şu an bir üniversitede doktora yapmaktayım. Başvurmayı düşündüğüm bir öğretim görevlisi ilanı var, ilan uygulamalı birim olarak geçiyor, yani anladığım kadarıyla ders verme yükümlülüğü olmayacak, uzman kadrosu gibi olacak. Ama bu öğretim görevlisi ilanı doktorayı yaptığım şehirde değil ve benim anabilim dalımda doktora eğitimleri de yok, bu nedenle doktoraya ve öğretim görevliliğine bulunduğum şehirde devam etmeme izin verirler mi merak ediyorum.

Ayrıca doktora yaptığım üniversite ilk kayıt olurken, eğer böyle bir atama eğitimim süresince gerçekleşirse, atandığım kurumdan doktoraya devam koşulları için izin belgesini, atanma tarihinden itibaren en geç 15 gün içinde kaydımın bulunduğu üniversiteye getireceğime dair bir taahhütname imzalatmıştı.

Yani bu taahhütname doğrultusunda bana doktora yaptığım üniversitede görevlendirme mi vermiş olacaklar, yoksa bütün eğitimim boyunca, doktora bitinceye kadar kadromun olduğu üniversiteden izin mi verecekler tam olarak anlayamadım.

Ve eğer izin veya görevlendirme gibi olursa, doktoram bitince, aynı arş. gör. gibi kadromun olduğu üniversitede, doktora süresince geçirdiğim yıl kadar zorunlu görevimi yapmam gerekir mi, yoksa o üniversitede hiç görev almadan istediğim zaman istifa edebilir miyim?

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler...