Öncelikli alanlardaki araştırma görevlisi kadrolarına atananların lisansüstü eğitim usul ve esasları

A

Akademik Forum

Guest
Atandığınızdan farklı bir alanda yüksek lisans yapıyorsanız tercihte bulunabilirsiniz. Aynı alan ise, şimdiki yüksek lisansınıza devam edeceksiniz.

Benim bölümümde başka alan yok. Tek alanda yapıyoz. Bunun açıklandığı bir yer var mı acaba. Nereden okuyabilirim. Çünkü ünuversitemin de bir bilgisi yok. Kazandığım yer ile yükseğimin bulunduğu yerler birbirine uzak aynı zamanda.

A

Akademik Forum

Guest
Ben de bu dönemde atandım. Birsey sormak istiyorum. Yükseği yaptığım yerde devam ettirecekler 35. maddeyle görevlendirme alacağım. Evimi görevlendirmenin olduğu yerde kuracağım inş. Ancak asıl yere gtmem grektiğide istifa etsem sened devreye girer mi. Biz 50 d liyiz başka 50 d li biri 33a ya geçene kadar sened devreye girmez demişti. istifa etsen bu süreçte sıkıntı olmaz dedi. Bilgisi olan var mı

Benim bölümümde başka alan yok. Tek alanda yapıyoz. Bunun açıklandığı bir yer var mı acaba. Nereden okuyabilirim. Çünkü ünuversitemin de bir bilgisi yok. Kazandığım yer ile yükseğimin bulunduğu yerler birbirine uzak aynı zamanda.
YÖK tarafından yayınlanan Öncelikli Alanlardaki araştırma görevlilerinin tabi olduğu Usul ve Esaslarda açıklanıyor.

- - - Güncellendi - - -

Ben de bu dönemde atandım. Birsey sormak istiyorum. Yükseği yaptığım yerde devam ettirecekler 35. maddeyle görevlendirme alacağım. Evimi görevlendirmenin olduğu yerde kuracağım inş. Ancak asıl yere gtmem grektiğide istifa etsem sened devreye girer mi. Biz 50 d liyiz başka 50 d li biri 33a ya geçene kadar sened devreye girmez demişti. istifa etsen bu süreçte sıkıntı olmaz dedi. Bilgisi olan var mı
O durum ÖYPlilerde var 33aya geçirilmediği takdirde senetin devre dışı kalacağı ama o bile tartışmalı. Sizin tabi olduğunuz usul ve esaslar farklı. Bence siz 35 madde ile görevlendirildiğiniz yeri geçici olarak görseniz ve planlarınızı ona göre yapsanız daha iyi olur. Yüksek lisansınız bittiğinde doktora için farklı bir yere gönderilebilirsiniz. Yüksek lisansınızı yaptığınız yer belirlenmiş üniversitelerden biri olmayabilir. Doktora tercih döneminde neyle karşılaşacağınızdan emin misiniz?

exitusletalis

Öğrenci
Atandığım bölüm enerji sistemleri müh. Devam eden yüksek lisansım elektrik elektronik müh. Çalışma alanım kazandığım ilanda belirtilen alan olsa bile tercih mi yapmam gerekir sizce?

Surveillance

Öğrenci
Lisansüstü eğitim tercih dönemi ne zaman olacak belli oldu mu? Bilen arkadaşlarımız cevaplandırabilir mi?

Bir de ben halkla ilişkiler ve tanıtım bölümünde tezli yl yapıyorum, şu an tez dönemindeyim. yl yaptığım bölümde anabilim dalı ayrımı yok. direkt halkla ilişkiler ve tanıtım anabilim dalı olarak geçiyor.

Kazandığım bölüm ise halkla ilişkiler ve reklamcılık. ama kazandığım bölümde de anabilim dalı ayrımı yok. sadece halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümü olarak geçiyor.

Şimdi bu durumda ben yüksek lisansımı olduğum yerde bitirebilecek miyim, yoksa yüksek lisans için tekrar tercih mi yaptıracaklar?

Son düzenleme: