ÖSYM 2016 KPSS Ortaöğretim Görevli Tercihleri Başladı

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
2016 Kamu Personel Seçme Sınavı (Ortaöğretim)

88vrmn.png



ÖSYM Görevli Sistemlerine Giriş İçin TIKLAYINIZ

ÖSYM Sınav Gözetmenlik Ücreti 2016


http://www.akademikpersonel.org/osy...ldurmayan-gorevlilere-odeme-yapilmayacak.html
 
A

Akademik Forum

Guest
Tarafıma Bina Sınav Sorumlusu görevi çıkmış. İptal etmeyi düşünüyorum. Herhangi bir yaptırım yada ceza durumu var mı ? ( Henüz onay vermedim)
 

mustafa_

Öğrenci
Pazar günü yapılacak ortaöğretim kpss de, BSS yardımcısıyım. cuma günü toplantı var diye mail atmışlar. Toplantıya katılmak zorunlu mu bilgisi olan var mı acaba???
 
D

Dalyan Markanaz

Guest
gitmeme

Mazeretsiz gitmemenin cezası nedir?

Belli bir süre sınav görevi alamıyoruz sanırım. Bunun dışında bir yaptırım var mı?
 
A

Akademik Forum

Guest
yoğun katılımlı bir sınav olduğu için bazı aksaklıklar yaşandı galiba,
mesela benim görevli olduğum okulda bina evrakları 09.15 civarı geldi, salon evraklarını 09.42de teslim aldım. sınıfa gittim gözetmen yoktu. Allahtan 15 kişilik sınıftı hemen kontrolleri yapıp BSSye gözetmenin olmadığını bildirdim yedek gözetmen gönderdiler. hızlıca uyarılarda bulunup karekod vs yapıp normal saatinde başlattım. ilk defa görev alan ya da tecrübesiz biri için çok zor olurdu ki binada çok fazla iade görev ve işi bilmeyen salon başkanları vardı umarım sorun yaşamamışlardır.
 

pepsiadam

Öğrenci
İyi günler optik kağıdıma galiba kitapçık numaramı yazmadım sınavım geçersiz olurmu ?

Siz unuttunuz da, görevliler nasıl unuttu acaba?

Karekodları toplarken kontrol ediyoruz, sınav başlamadan hemen önce eksik gedik var mı diye kontrol ediyoruz, sınav esnasında sınıfta dolanırken kontrol ediyoruz, sizler kitapçık ve cevap kağıtlarınızı teslim ederken kontrol ediyoruz, kağıtları toplayıp paketlemeden önce kontrol ediyoruz.

Kötü haber; her ne kadar kontrol etmek bizim görevimiz olsa da, aday tarafından yapılabilecek hata ve eksiklerde sorumluluk tamamen adaya bırakıldığı için hiçbir şekilde görevlilere topu atamazsınız.

Karekod uygulamasının sınavın değerlendirilip açıklanmasını hızlandırdığı söyleniyordu ama teknik olarak işinize yarar mı bilemiyorum.

Geçmiş olsun...
 
Üst