ÖSYM KPSS Görevlendirme Tercihleri

ran

Doçent
6-7 Temmuz 2013 günü yapılacak olan 2013-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı görevli tercih işlemleri Görevli İşlemleri Sistemi internet adresinden görevlilerin tercihine açılmıştır. Sınav görevi için tercih işlemleri 20 Haziran 2013 saat 14:00’a kadar devam edecektir.

14 Temmuz 2013 günü yapılacak olan 2013-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) Sınavı görevli tercih işlemleri Görevli İşlemleri Sistemi internet adresinden görevlilerin tercihine açılmıştır. Sınav görevi için tercih işlemleri 27 Haziran 2013 saat 14:00’a kadar devam edecektir.
 

ran

Doçent
Bu görevler iyi hoş oluyor da haftasonlarını bitiriyor :)

Sınavların az olduğu illerde de çok sıkıntı oluyor. Ya sınav merkezi olmuyor ya da az oluyor; aday az, görevli çok olunca da görev çıkmıyor. Böyle olunca da görev çıksa da gitsek diye bekliyoruz. :) İsteklerin ortası yok gibi. :))
 

ran

Doçent
14 Temmuz 2013 tarihinde yapılacak olan KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) görevlendirme atama sonuçları Görevli İşlemleri Sistemi internet adresinde yayınlanmıştır. Görevliler onay/iptal işlemlerini 05 Temmuz 2013 tarihi saat 14:00’a kadar yapabileceklerdir.

---------------------------

ÖSYM, Facebook'un üzerinden soruları cevaplamaya da başlamış. En çok merak edilen konulardan biri; neden az görev çıkıyor, sorusuna cevapları:

Sayın XXX

Merkezimiz görevlendirmeye esas puan bilgilerini, 2011 yılı başından bu yana olan görevlendirmelerden puan düşerek oluşan bilgilere göre yapmaktadır. 2011 yılı başından itibaren görevlendirme işlemleri Merkezi atama ile yapılmaya başlanmış ve bu amaçla Görevli İşlemleri Sistemi (GİS) oluşturulmuştur. Her görevliye başlangıçta aynı puan verilmiş daha sonra sisteme eklenen görevlilere ise o ildeki aynı unvandaki puanların ortalaması verilmiştir. ÖSYM sınav görevlendirmelerini, ‘Sınav Görevlilerini Belirleme, Atama ve Ücret Ödeme İlkelerinde” yer alan unvan öncelik sırası, binalar için yapılmış olan tercihler ve bu binalarda görevli kontenjanlarına göre yapmaktadır. Bu atama işlemlerinin hangi kriterlere göre yapıldığı ana ilkeler ile Görevli İşlemleri Sisteminde (GİS) yayınlanmaktadır. Tüm görevliler burada yer alan ilke ve esaslara göre görevlendirilmektedir. Merkezimiz kayıtlarında 2011 yılından bu yana 3 kez sınav görevi aldığınız yer almaktadır. Antalya’da 2011 yılından itibaren öğretmenlerin görev alma ortalaması 3 görev olarak gerçekleşmiştir. Görevlendirme işlemleri 560 000 kişiden oluşan bir havuzdan yapılmaktadır. Bu havuzdan, yılda yaklaşık 1 300 000 görevlinin sınavlarda görev aldığını düşünerek değerlendirmelerinizi yapınız.
Bilgilerinize
ÖSYM

KAYNAK
 

ran

Doçent
6-7 Temmuz 2013 tarihinde yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı (A Grubu ve Öğretmenlik) binalarına sınavdan önceki günlerde hangi nedenle olursa olsun aday ve görevlilerin girişine kesinlikle izin verilmeyecektir.

------------------

5 Temmuz Cuma günü tatil mi olacak yani ? :)))
 

ran

Doçent
KPSS ücretleri yatırılmış. Büyük salonlarda (1 salon başkanı + 2 gözetmen) salon başkanı olunca ücret fazla mı oluyordu yoksa ücretler genel olarak mı artırılmış ?
 
Üst