ÖYP 2012 Güz Dönemi Yurtiçi Yabancı Dil Eğitimi

tahirxcan

Öğrenci
Pazartesi günü durumumu açıklayan bir dilekçe yazıp yök'e faksladım. Halen bir sonuca ulaşamadım elli kere aradım yök'ü ulaşamadım. Bir kaç görüşme yapabildim ama derdimi anlatamadım. Bir dilekçeyi yanıtlamak bu kadar mı zor birşey. Ayrıca dil zorunlu ise ve tercih yapamadıysam neden istedikleri yere atmıyorlar beni? Sonuçta dil kursuna başlamazsam zaten ilişiğim kesilmeyecek mi? Ve birşey daha söylemek istiyorum. https://oyp.yok.gov.tr/ YÖK'ün resmi sitesi değil midir ve bu site öyp'lileri ilgilendiren bir site ise tercihleri kaçırmamda neden sorumlu tutuluyorum... Bu nasıl iş arkadaş..

cnc

Öğrenci
senet imzalamadan derken sizin görevlendirme yazınız sonuçlanmışmıydı?

Ayrıca tahirxcan hocam,bence hiç telefon veya maille denemeyin çünkü cevaplamıyorlar,2 aydır atandık göreve başlama işleri ile uğraşıyoruz daha bir kere yöke ulaştığımı bilmem... bence en uygunu sizin gidip Ankara'da bu işi halletmeniz..öyp için üniversitelere yönelik iletişim sayfası koymuşlar oda bir işe yaramıyor çünkü kimse cevap vermiyor...bence siz 8 ekime kadar okul işini gidip ankarada halledin riske atmayın..

szart

Öğrenci
görevlendirme yazısı, senedi sepeti hepsini aynı anda istediler, sinirlerim harap oldu 2-3 gündür. bide birşey sorcaktım benim dil puanım 58 sanırım 65'i geçmek için 2 sene süre veriyorlar peki ben bu 7 aylık süreç sonunda başarısız olursam bir sonraki dil tercihlerine başvurmayıp 7 aylık görevimi tamamlayıp istifa edebiliyor muyum?

tahirxcan

Öğrenci
Arkadaşlar akşam üstü nihayet yök'ten bir bayan aradı. Beni Antep'e yerleştirmişler. Ardından hemen Dilekçe mi enstitü'ye verdim, Istediğiniz bir belge v.s. olursa sonradan gönderirim dedim, tamam dediler. Dekan ile de benim dil sürecini konuşmuştum o da gidebilirsin demişti resmi izin falan almadan çıktım...

Son düzenleme:

szart

Öğrenci
Arkadaşlar akşam üstü nihayet yök'ten bir bayan aradı. Beni Antep'e yerleştirmişler. Ardından hemen Dilekçe mi enstitü'ye verdim, Istediğiniz bir belge v.s. olursa sonradan gönderirim dedim, tamam dediler. Dekan ile de benim dil sürecini konuşmuştum o da gidebilirsin demişti resmi izin falan almadan çıktım...

hayırlı olsun

cnc

Öğrenci
Zaten 65i geçmeden lisansüstü için görevlendirme alamıyorsunuz, bu 2 sene içinde geçene kadar kendi üniversitenizde görev yapacağınız için borcunuz olan 6 ayı tamamladıktan sonra istifa edebilirsiniz,bir daha dil kursuna gidemiyorsunuz zaten bildiğim kadarıyla..