merhaba arkadaşlar benimde akdeniz oldu. Benim atamamda Akdeniz Ünv. size yardımcı olmaya çalışayım
Merhaba bişey soracaktım konyaaltında hurma mahallesi üniversiteye yakın mı?
benim 39 ile görevlendirme işlemim ayın 9'üna kadar yetişmez işler yavaş yürüyor açıktan atamam bile daha yeni oldu.bu durumda ne yapmam gerekiyo arkadaşlar,herkesin görevlendirme işlemi yetişcek mi acaba
- - - Güncellendi - - -
Hurma mahallesi pek yakın sayılmaz biraz uzak. Forumda daha önce paylaşıldığı gibi Kültür Meltem Uncalı Arapsuyu Mahalleleri üniversite etrafındaki mahalleler. Meltem ve Kültür mahalleleri en uygun olanlar.
sitede mutlaka getirilmesi gereken bir resmi belge yazmışlar, tereddüt ediyorum o yüzdenoradaki ifade ve/veya yani görevlendirme yazınızın olmasına ilk süreç için gerek yok. Akdeniz Ü. dil kursunu kazandığınıza dair çıktı yeterli olacaktır. Zaten birçok kişinin görevlendirme yazısı henüz hazır değil, size sonra postayla yollarlar ya da faksını alırsınız. Dil kursunu kazandığınız üniversitenin isteğine bağlı olarak.
sitede mutlaka getirilmesi gereken bir resmi belge yazmışlar, tereddüt ediyorum o yüzden
İki kefili nerden buluyorsunuz benim bir eşim birde 14 aylık kızım var şuan yanımda
Teşekkürler yarın bir gidelim bakalım. İnş öypli benimle aynı durumda kişiler olurda kurtulurum.
ben alamadım arkadan göndeririz dediler,senet falan imzalamadımArkadaşlar görevlendirme yazısını alabilen var mı