Atandığım okul benim doktora yaptığım anabilim dalını onayladı...yök kabul etmiyor.
Merhaba ,son ÖYP alımıyla Bayburt Üni İktisat politikasına kayıt yaptırdım ,İstanbul Üni İngilizce İktisat Yüksek Lisans ta okuyorum.Bayburt üni den sizi arıcaz göreve başlıcaksınız dediler.Göreve başladıktan sonra 2-3 ay yani 35. madde devreye girene kadar çalışcakmışım ama benim İstanbul da 2. dönem derslerime devam etmem gerekiyor.Buna bi çözüm var mı acaba? Bir diğer husus ta doktoraya geçeceğim zaman her hangi bir sınav veya yüksek lisans ortalaması gerekiyor mu öyp liler için? Öyp puanım 82,8 şuan ,şimdiden teşekkürler
Yapacak bisey yok hocam, 35 cikana kadar bekleyin diyorlarsa bekleyeceksiniz maalesef. Doktoraya gecerken sinav yok ama okullarin kosullarini (ales, dil, ortalama) saglamak zorundasiniz.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doktoraya başvururken lisans mı yoksa yüksek lisans ortalamasını mı kullanacağız?
Zamanında bitirememe durumunda ilişik kesilmesi yok artık. 19.09.2014 tarihi itibariyle görevlendirmeniz düşer, tezinize atandığınız okulda devam edersiniz.
sayın hocalarım anladığım kadarıyla 35. madde kapsamında lisansüstü eğitim için görevlendirildiğimiz üniversitelerde azami eğitim süreleri içinde eğitimimizi tamamlayamadığımız takdirde ilişiğimizin kesilmeyeceği ve atandığımız üniversiteye döneceğimiz belirtiliyor.
bu durum hala geçerli midir?
geçerliyse devamı nasıl olacak? yl ve doktora için? araştırma görevlisi olarak mı kalacağız? zorunlu hizmet? lisansüstü eğitime yeniden başlama yani ne olacak sonucunda?
O madde kalktı artık başarısızlık durumunda da ilişik kesiliyor.
3-4 ayda çıkıyor genelde. Çıkması yakındır.Merhabalar. Ben 2015 ocak atamasında öyp ile atandım fakat 35. madde henüz çıkmadı. Var mı bunun için belirlenmiş süre. Yani bir gecikme olduğu takdirde herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım ?