Öyp dil kursunda ankara üni yi kazananlar

fsn

Öğrenci
iyi günler ben de ankara üni dil eğitim merkezini kazandım fakat atandıgım unının rektorlugu henuz atamamı yapmadı. benımle aynı durumda olan var mı? bu durumda dil eğitimine katılabılır mıyım.?
 

konusrak

Öğrenci
iyi günler Ankara Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu hakkında geçmiş duyuru ve paylaşımlar incelendiğinde YÖK ile irtibatlı görünüyor. Atandığınız üniversiteye durumunuzu bildirir gerekeli müsadeyi alıp, dil eğitimine katılırsanız Ankara YabDil in bir problem teşkil edeceğini düşünmüyorum.Üniversitenize gerekli izahati yapıp olumsuz bir tavırla karşılaşırsanız endişelenmeyin. Dil eğitimine gerekli tüm girişimleri yapıp , durumunuzla alakalı farkındalığı oluşturduğunuz halde işlemleri yetiştiremeyip katılamamanızın sorumlusu atandığınız kurumunuz olsa gerek.
 

fsn

Öğrenci
öncelikle teşekkür ederim.bu dil eğitiminin son olabileceği konusunda bilginiz var mı? atamam olmadığı ve dil eğitimine büyük ihtimal katılamayacagım için bu konuda endişelerim var.
 

konusrak

Öğrenci
(3) ÖYP araştırma görevlilerinin yurtiçi yabancı dil eğitimine katılmaları ve devam etmeleri zorunludur. Dil eğitimine katılmayanların veya yeterli dil puanı almış olsalar dahi dil eğitimine mazeretsiz olarak toplam 10 (on) iş günü devam etmeyenlerin kadro ile ilişikleri kesilir.

ÖYP İlişkin Usul ve Esaslarda Madde 7 (3) bendi. Bu maddenin 65 altı dil puanı olanları kapsadığını düşünmekle birlikte,Son ÖYP olması hasebiyle endişelerinizi anlıyorum. Son ÖYP olması son dil eğitimi olacağı anlamına gelmiyor olabilme ihtimaline yüksek bir değer vermekle birlikte , öngördüğünüz dil eğitimize yetişememe halinde kurumunuzda görevinizi idame ettireceğinizden kendi imkanlarınızla bir sonraki dönem başına kadar dil barajını aşabileceğinizi belirtir ve YÖK ile kurumunuza olaylar böyle olumsuz gelişmeden önce(olumsuz seneryo varsayılarak) durumunuzla alakalı farkındalığı oluşturmanıza mütevellit stres yapmayıp-sakin kalmayı haddim olmayarak tavsiye ederim.
 
salı ya da çarşamba günü Ankara Üniversitesi web sayfasnda duyuru yapacakmış. Ankara Üni. ÖYP koordinatörüyle görüştüm. YÖK'ten ataması yapılmayanların derse alınmaması bildirilmiş. Benim de daha atama yazım gelmedi. Bekliyorum .
 

nightwolf2

Öğrenci
Ankara üni bugün duyuru yayınlamış ve 4. Ankara Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nda görevlendirildiğine dair belge istiyor bu belgeyi kendi atandığımız okuldan mı alacaz bilgisi olan varmı ?

- - - Güncellendi - - -

Ankara üni bugün duyuru yayınlamış ve 4. Ankara Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nda görevlendirildiğine dair belge istiyor bu belgeyi kendi atandığımız okuldan mı alacaz bilgisi olan varmı ?
 
evet, atanma yazınız çıktıysa 39. madddeyle dil kursuna görevlendirildiğinize dair bi dilekçe sanırım, üniversitenize veriyosunuz onlar da size görevlendirilme yazısını veriyor. Umarım doğru biliyorumdur:)
 
Üst