teşekkür ederim cidden üretim faktörleri gibi basit bir soru sorarlar mi yoksa şaka mı yapıyorsunuz )
ben şimdiden sorup işimi sağlama almaya çalışıyorum da ) yardımcı olduğunuz için tekrar teşekkür ederim..
Şimdi yüksek lisans için yazın başvuru yapacağım. önümde bir ales snavı var. bu snavdan daha yüksek bir puan alırsam öyp puanımı yeniden hesaplatabilir miyim? yapılıyorsa bu işlemi personel daireden mi yaptırıcam? y.lisans başvurusu yaparken güncellenmiş öyp puanımla başvuru yapabilir miyim? yoksa illa atandığım öyp puanımla mi başvurmam gerekiyor?
Başvurabiliyorsunuz, lisans not ortalamanız kullanılıyor puan hesabında..Merhabalar,
Ben yüksek lisans mezunuyum. ÖYP'ye başvurabiliyormuyum. Birde Lisans not ortalamamı yoksa yuksek lisans not ortalamam mı hesaplamaya dahil olur?
Şimdiden teşekkürler.
Başvurabiliyorsunuz, lisans not ortalamanız kullanılıyor puan hesabında..
-Kimler ÖYP'ye Başvurabilir? sorsusuna --
-ÖYP'ye 4 yıllık lisans eğitimini başarı ile tamamlamış olanlar ve lisans eğitimin son döneminde olanlar başvuru yapabilirler
cevabı var stede öyp 2011 kadro alımı 2011 temmuz da olacak diye bir ibare var; biz
lisans eğitminin son döneminde olup ama yaza mezun olabileceksek ağustos ayı gibi ,temmuz ayındaki öyp alımına başvurma olasılığımız var mı diploma olmadan transkriple öyp punı hesaplanır m ki bilgisi olan var mı acaba ?
inşaallah böyledir.. sorumu cevapladığınız için teşekkür ederim..Madem ki lisans eğitiminin son döneminde olanlar da başvurabilir deniyor sizin durumunuzda olanlar da başvurabilir sanırım. Transkriptte yazan ortalamanızı not ortalaması olarak girersiniz, kazandığınız takdirde de geçici mezuniyet belgenizle işlem yaptırırsınız.