Yeditepe maaşları ne kadar? geçmiş yıllardaki de olur?
Beykent Üniversitesi doktoralı arş görevlisi maaşları hakkında bilgisi olan var mı?
Araştırma görevlilerinin maaşı öğretim görevlilerininkinden daha düşük demişti bir arkadaş. Öğr. görevlilerine 3250 lira vermişler bu sene. Tecrübeliymiş değilmiş, kimse ona bakmıyor. Krizi fırsat bilip maaşı düşük tutanlardan onlar da.
Araştırma görevlilerinin maaşı öğretim görevlilerininkinden daha düşük demişti bir arkadaş. Öğr. görevlilerine 3250 lira vermişler bu sene. Tecrübeliymiş değilmiş, kimse ona bakmıyor. Krizi fırsat bilip maaşı düşük tutanlardan onlar da.
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Maalesef hepsi bunu kullanıyor. Çok yazık. Zaten bu emek sömürücü düzenden nefret etmeye başladım. Eskiden her şeyin iyi olacağına dair umudum vardı. Şimdi önümdekiyle mutlu olmaya çalışmaktan başka beklentim kalmadı akademiden.. öğretmen miyiz akademisyen miyiz belli değil... hoş onlar daha mutlular beklentileri o yönde olduğu için.. Şehir disina cikmak da istemiyorum devlet universitesinde calismak icin. Bulundugum sehirde torpilim olmadan devlet universitesine atanmam imkansiz. Zor surecler Allah hepimizin yardimcisi olsun
İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin şartları hakkında bilgisi olan var mıdır?
İki sene önce 3500 aldıklarını biliyorum aynı politika devam ediyorsa 4000 civarıdır fakat üniversite satıldı biliyorsunuz yeni ücretlendirme nasıldır, güncel durum hakkında bilgim yok açıkcası