tam rakam veremesem de 2.100 - 2.150 gibi bir ham maaşları var. ders ücretleriyle birlikte yükseliyor tabii.
Peki hocam bu maaş 12 saat ders karşılığı değil mi, 12 saatten sonra verdiğimiz her ders saati ücretlendiriliyor. Bunun için gündüz ve gece ders ücretleri nedir, internette çok bilgi var ama genelde eski yıllara ait miktarlar hep, ben güncel halini merak ediyorum. Bir de bu geliştirme ödeneği var tabii, mesela Bozok Üni. için bu nedir, Nazmi hoca ordaydı sanırım, o görürse bu mesajımı daha kesin bilgiyi verebilir. ya da x üninin karşısında 200 yazıyor bu maaşda neye karşılık oluyor. Çok maddi detaylara girdim ama insan merak ediyor bir işe kalkışmadan önce
ücretli okutmanlıkta kuruma bağlayıcı bir sözleşme imzalanıyor mu peki?
Evet hocam ben doğuda (Muş'ta) çalışıyorum.16 yıldır görev yaptığım için yaklaşık 1000 lira geliştirme ödeneği alıyorum.2-3 yıllık hizmeti olanlar da 500 civarı bir geliştirme ödeneği alıyorlar.Doğudaki tüm şehirler böyle değil ama. Malatya,Erzurum,Diyarbakır gibi yerlerde çalışanlar bunun yarısını alıyorlar.Hocam sizinki doğuda olduğunuz için mi yukarıda söylenen maaşlardan yüksek?
Yıllardır bu sorunun cevabını arıyoruz birilerinin bize garezi var ama..Araştırma görevlileri neden bu kadar az maaş alıyor ?2380 lerde...meslek lisesindeki teknik ogretmenler bile 4000 aliyor
Arkadaslar merhaba inkilap tarihi okutmanlarinin maaslari ne kadar acaba ozel ve devlet universitesi dahil
Arkadaslar arastirma gorevlisi temmuz maasi.ne kadar olacakmis bilgisi olan var mi acaba
hayır, lisans mezunu da olabilirsiniz. başvuracağınız ilanın koşullarına bakacaksınız. deneyim şartı olabilir.
Hiç bir anlama gelmiyor açıkcası, maaşa etkisi en fazla 4-5 tl dir.Merhaba arkadaşlar,
Kadro derecesinin 7 olması ne anlama geliyor?Derecelerin maaşa etkisi nedir?
Akdeniz üniversitesi okutmanlık kadrosu hakkında bilgisi olan var mı?
Evet ilanı üniversiteler YÖK'ün sayfasından veriyor BAKINIZ başvuru ise posta yolu ile veya şahsen oluyor.Merhaba,
Uzun yillardir Kosgeb ve iskur icin Girisimcilik egitimi veriyorum ve ayrica kalkinma Bakanligi icin de Ticaret odalarina Satis ve Pazarlama yonetimi egitimi veroyorum.Okutman olmak icin universiteler mi ilan veriyor, kisacasi nereye basviruda bulunacagim? Cevap verirseniz sevinirim.