5'in hiç bir anlamı yok. Okutmanın maaşı 1850 tl ek ödeme yok.
Taşrada da aynı mı peki bu ücret?
Ben o mesajı yazdıktan 2 gün sonra kalktı evet.
hocam bu durum okutmanlıklar için de geçerli midir? okutmanlık sürecinde öyp ile atanırsam sözleşmeli olmamdan dolayı bir sorunla karşılaşır mıyım?Forumda
personelci35 Nickli Üyeden Alıntı
rms sorunuzun cevabı.... İstifa ederseniz; imzaladığınız senet tutarı üzerinden %50 fazlasını ödemek zorundasınız. Eğer öyp den girdinse istifqdan sonra 1 yıl süre ile öyp kontenjanından faydalanamassınız..
bu doğru mudur ??
mrbokutman arkadaşlar, konuyla direk ilgili değil ama bir sorum olacak: ben okutmanlık sınavını kazandım ve belgelerimi teslim ettim. üniversitedeki memur bana maliye bakanlığından atama onayı geleceğini ve ondan sonra işe başlayacağımı söyledi. yaklaşık 10 gün geçti. Bu süreç ne kadar sürüyor? bilgisi olan varsa paylaşırsa memnun olurum. şimdiden teşekkürler.
hocam bu durum okutmanlıklar için de geçerli midir? okutmanlık sürecinde öyp ile atanırsam sözleşmeli olmamdan dolayı bir sorunla karşılaşır mıyım?
İstediğiniz zaman istediğiniz kadar istifa edebilirsiniz
Kabul olur olmasa da kimse tutamaz sizi 10 gün gitmezsiniz müstafi sayılırsınız.Bişr devlet üniversitesinde okutmanım yabancı dil. Başka bir devlet üniversitesinde okutmanlığı kazandım diyelim bir hafta sonra açıklanacak. iSTİFA süreci nasıldır. Rektör muvafaka vermiyor diyolarlar burada. İstifa etsem hemen istifam kabul olur mu? Çünkü bunu şu sebepten soruyorum, sonuç açıklama ile askere gitme tarihim teslim tarihim cok yakın.
LÜTFEN BİR YARDIM..
Kabul olur olmasa da kimse tutamaz sizi 10 gün gitmezsiniz müstafi sayılırsınız.
Hocam devlet memurluğundan bildiğim kadarıyla 3 kez istifa edebilirsiniz. Bir arkadaşımız geçen sene istifa etmişti, personel aynı bilgiyi ona da vermişti.