SeldaVaran
Öğrenci
bende size katıldım. tödok ile görüştüm tlf de. pazar kayıt olucam Çarşamba derse başlıyorum. bu pte den 67 yapayım da görsün o ösym) herkese başarılar
evet kurs.tödok dediğiniz bir kurs mu? bende istanbulda Pte ya da toefl için iyi bir kurs arıyorum. pte sınavı için kursa gidenler İstanbulda ise bana kurs hakkında bilgi verebilir mi özelden?
ve sanırım Pte için kaynak sıkıntısı var. pdf olarak bulma şansımız var mıdır?
kaynakları ''pearson pte '' yazın google'a Türkiye pearson yazan siteye girin yönlendiriyorMerhabalar, PTE sınavına kendim hazırlanmayı düşünüyorum da kaynakları nasıl temin edebilirim?
sizin notlarınız baya iyi. genelde dinleme kötü oluyor herkesin. sizin tam tersi iyiymiş. gramer ve writing tamamen kelime kurallarla alakalı. eğitim alarak hepsi gelişiyor. ben tödok ta başladım, sizde başlarsınız. en ünlü hoca adile hanım zaten. sizde onu isteyin kayıt olourken. başarılarTödok Bakırköy de ingilizce kursu.
Pte pearson icin ücreti nedir.
Kpsd en son 6 almistim. ,
Konusmam, dinleme, iyidir.gramer ve writing eksigim var.
Ielts hazirlandim denkliği kaldirilinca yds de giremedim. Anlicaniz sinav arayisindayim.
- - - Güncellendi - - -
Tödok Bakırköy de ingilizce kursu.
Pte pearson icin ücreti nedir.
Kpsd en son 66 almistim. ,
Konusmam, dinleme, iyidir.gramer ve writing eksigim var.
Ielts hazirlandim denkliği kaldirilinca yds de giremedim. Anlicaniz sinav arayisindayim.
sizin notlarınız baya iyi. genelde dinleme kötü oluyor herkesin. sizin tam tersi iyiymiş. gramer ve writing tamamen kelime kurallarla alakalı. eğitim alarak hepsi gelişiyor. ben tödok ta başladım, sizde başlarsınız. en ünlü hoca adile hanım zaten. sizde onu isteyin kayıt olourken. başarılar
mesaj filan yok göremiyorum kiOzelden sordugum sorulara cevap verirmisiniz
PTE Akademik ÜDS/KPDS/YDS
90 100
87 95
84 90
81 85
78 80
75 75
71 70
67 65
55 60
50 55
45 50
38 45
30 40
peki bu nasıl bir denklik 67 alırsan 65 e denk
iki arkadaş bizde kayıt olduk ama çok yoğunlar salı günü başlatacaklarmış. Buradakilerin de öğretmeni Adile hanım mı? müthiş kadın ya her şeyi anlattı çok tatlı yalnız tabii 50 lira bile indirim yapmadılar varımız yoğumuz gitti canısı )
Pte akademik sınavında alacağımız ara puanlar neye eşit olacak örneğin 48 puan aldık karşılığı nedir ? Bilgisi olan var mı bu konu hakkında ?